Egy férfi leugrott a londoni Tower Bridge-ről - videó

Vágólapra másolva!
Egy ember lezuhant a londoni Tower Bridge hídról június 3-án. A férfi egyszer csak leugrott a hídról, majd kiabálni kezdett. Kétségbeesett mentőakció indult a brit fővárosban, a rendőrség most közleményt adott ki az incidenssel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Egy szemtanú elmondta, hogy látta a férfit kiabálni, mielőtt a vízbe zuhant, a rendőrség pedig most közleményt adott ki a London központjában történt incidensről.

Szemtanúk állítása szerint az illető június 3-án, hétfőn ugrott le a hídról. 

A helyszínen készült felvételeken a mentőszolgálat csónakjai láthatók a környéken. A parti őrség gyorsan reagált és kihúzták az illetőt a vízből.

A Daily Starnak nyilatkozva egy szemtanú azt mondta: 

Egyszer csak leugrott a hídról, és kiabált. Elég nagyot csobbant. Egy hajó közeledett felé. Nem tudom, hogy a hajónak sikerült-e végül kikerülnie, tovább kellett mennem, mert siettem dolgozni.

A rendőrséget hétfőn 12:00 óra körül hívták ki, amikor bejelentést kaptak arról, hogy egy személy a vízbe ugrott. A rendőrség és a biztonságiak öt perccel később érkeztek meg. 

Tower Bridge London
A londoni Tower Bridge.
Fotó: Anadolu via AFP

A férfit kiemelték a vízből, és kórházba szállították, állapota nem életveszélyes. 

Az X-en közzétett bejegyzésében egy személy, aki azt állította, hogy a társa szemtanúja volt az incidensnek, azt mondta: 

Szörnyű incidens. A párom látta, hogy valaki leugrott a hídról.  A folyó veszélyes a híd környékén.

A rendőrség közölte, hogy egyelőre vizsgálják az esetet. A férfit továbbra is kórházban ápolják, de nincs életveszélyben.

Egy utas a világ legnagyobb tengerjáró hajójáról ugrott le egy hete. A férfi a Royal Caribbean Icon of the Seas hajójának ötödik szintjén lévő futópályáról ugrott le az egyhetes út első napján. A források szerint legalább harminc métert zuhant és azonnal meghalt.

Leugrott egy hídról és meghalt egy brit férfi Ausztráliában márciusban. A férfi a Queensland-ben található Noosa Sound hídról ugrott le, a mentőszolgálatok a férfi holttestét körülbelül öt órával később találták meg.

Egy Saa Fomba nevű youtuber merész videót mutatott az oldalán, az látható rajta, hogy felmászik a Colorado folyó fölött húzódó Pennybacker hídra, majd leugrik az elképesztő magasságból. Hallani is szörnyű, ahogy nagy erővel a vízbe csapódik.

Áprilisban hívták ki a rendőröket a pozsonyi Lanfranconi hídhoz is, miután egy férfi leugrott a hídról. A rendőrség információi szerint a férfi röviddel a tragédia előtt már megkísérelte az öngyilkosságot.

Arról is beszámoltunk, hogy 2019-ben öngyilkos lett Isaac Kappy amerikai színész: leugrott egy hídról, utána még áthajtott rajta egy arra járó autó is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről