Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Megdöbbentő részletek derültek ki a Jóbarátok sztárjának haláláról

Vágólapra másolva!
Újabb részletek kerültek nyilvánosságra Matthew Perry tavaly ősszel bekövetkezett halála kapcsán. A DEA-val és az amerikai postai felügyelettel együttműködve a Los Angeles-i rendőrség azután kezdett el vizsgálódni, hogy kiderült, a színész szervezetében lévő ketamin hozzájárult a halálához. Egy nyomozó elmondta, hogy a nyomozás mostanra "a végéhez közeledik" és több ember ellen is vádat emelhetnek.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, Matthew Perry tavaly ősszel halt meg váratlanul, a hír pedig lesújtotta egykori kollégáit, családját, barátait és az egész világot. Azonban mindenki nagy meglepetésére a hivatalos nyomozást nem zárták le, annak ügyében, hogy az 54 éves színész belefulladt saját jakuzzijába.

Halálát balesetnek nyilvánították, és a májusban kiadott boncolási jegyzőkönyv szerint a színész a ketamin akut hatása miatt halt meg. Hozzájáruló tényezőként koszorúér-betegség és a buprenorfin hatásait jelölték meg (ami egy vényköteles gyógyszer, és gyakran írják fel opioidfüggők kezelésére). Később kiderült, hogy halála idején Perry orvos által előírt ketamin-infúziós kezelés alatt állt szorongás és depresszió miatt. Annak ellenére, hogy Perry a halála előtt ketamin-kezelésen vett részt, a boncolási jegyzőkönyvben megjegyezték, hogy 

a halálakor a szervezetében lévő ketamin nem származhatott ebből az infúziós terápiából.

Színészkollégája, Courteney Cox is megszólalt az ügyben, aki hajmeresztő dolgot állított Perryről. Májusban írtunk arról, hogy nyomozást indítanak a színész halálának ügyében és ki akarják deríteni, honnan szerezte a Jóbarátok sztárja a halálát okozó ketamint. 

(FILE) Matthew Perry Dead At 54
Matthew Perry. Fotó: NurPhoto via AFP

A People magazin kedden megjelent riportjában a bűnüldöző szervek egyik nyomozója azt mondta, hogy a nyomozás mostanra "a végéhez közeledik" és több ember ellen is vádat emelhetnek a színész halála miatt. A forrás nem tisztázta, hogy ki az a "több ember", akik ellen potenciálisan vádat emelnek majd és hozzátette, hogy minden további intézkedést végső soron az amerikai ügyészség fog meghozni.

A DEA-val és az amerikai postai felügyelettel együttműködve a Los Angeles-i rendőrség azután kezdett el vizsgálódni honnan származik a ketamin, hogy kiderült, az hozzájárult a színész halálához.

A folyamatban lévő nyomozás azt próbálja kideríteni, hogy a színész - aki éveken át küzdött alkoholizmusával és drogfüggőségével - honnan jutott a ketaminhoz. Egy forrás azt is megerősítette, hogy mind a helyi rendőrség, mind a DEA hónapok óta vizsgálódik az ügyben és már beszéltek "néhány kulcsfontosságú emberrel Hollywoodban", akikről "köztudott, hogy droghasználattal vagy visszaéléssel kapcsolatos múltjuk van".  Perry egy évvel a halála előtt nyíltan beszélt a függőséggel való küzdelméről, és a 2022-ben kiadott könyvében azt állította, hogy többszöri sikertelen próbálkozás és 9 millió dollár elköltése után végre józan életet él - írja a Daily Mail.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről