Méhek lepték el egy metró bejáratát New Yorkban - videó

Vágólapra másolva!
Sokkoló videó terjed az interneten, amelyen látható, hogy a csúcsforgalom közepette egy hatalmas méhraj lepte el a metró bejárat New Yorkban.
Vágólapra másolva!

Az ingázók küzdöttek, hogy feljussanak egy metrószerelvényre a csúcsforgalomban, miközben méhraj lepte el a Flushing-Main Street-i állomás bejáratát.

A több száz rovartól az egyébként zöld színű korlát láthatatlan volt a fekete-sárga méhek alatt.

A méhek a fejük felett is köröztek, így az utasok kénytelenek voltak a rajjal felvenni a harcot, hogy bejussanak a Flushing belvárosi állomásra - írta a NYPost.

A félénkebb utasok kénytelenek voltak más módot találni az utazásra.

Lukasz Bielawski videós elmondta, hogy a kaptárat először 17:30 körül észlelték, de csütörtök reggelre jelentősen csökkent a mérete.

Az állomásnak ezt a bejáratát lezárták, az utasokat alternatív bejáratokhoz irányítják.

A metró menetrend szerinti közlekedését a történtek nem érintették.

Egy hete egy autóüvegezéssel foglalkozó cég alkalmazottja kapott sokkot, amikor hirtelen méhek lepték el az autót, amit épp javított.

Áprilisban arról is írtunk, hogy szörnyektől rettegett egy kislány a szobájában, de amikor lebontották a falat, mindenki megdöbbent, mert egy egész méhkaptárat találtak ott. A méhész egy hőkamerát vitt magával, hogy átvizsgálja a falakat a hároméves kislány hálószobájában és a kamerakép úgy világított, mint egy karácsonyfa.

A méhek már tenisztornán is okoztak bonyodalmat, amikor meccs közben támadtak a sztárteniszezőkre.

Méhek raja támad rá rendőrökre bevetés közben is, de történt már olyan is, amikor több millió méh esett le egy teherautóról Kanadában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről