Szellemet vett észre egy nő a Google Street View-n - videó

Vágólapra másolva!
Egy nő azt állítja, hogy a Google Mapsen kiszúrt egy - a temetőben kísértő szellemet. Amy Pendleton a TikTokon osztotta meg a kísérteties videót követőivel.
Vágólapra másolva!

Amy Pendleton a TikTokon osztotta meg a felvételt.

A Google Street View képein látszólag egy temető melletti bokrokban ólálkodó alak volt látható.

A temetőről egyébként azt beszélik, hogy kísértetjárta. Amy így mesélt a történtekről: 

Azt hiszem, hogy láttam egy szellemet a Gilson temetőnél. Ez egy történelmi hely New Hampshire-ben; állítólag kísértetjárta! Menj a Street View-ra, csinálj egy 360-as képet, és sétálj egy kicsit az úton. Te is látni fogod!

Szellemet láttak a google street view-n.
Szellemet láttak a Google Street View-n
Fotó: Képkivágás / TikTok

Amy a Google felületén egy kőfalra közelített rá, amikor egy kísérteties alakot látott. Ráközelítve felfedezte, hogy egy középkorú férfinak látszik a feje és a törzse. A kísérteties jelenség közvetlenül a falak felett, egy fa levelei között tűnt fel.

A helyi média szerint számos szellemészlelés történt az Egyesült Államok északkeleti részén található területen. Jelentések szerint izzó fények, furcsa gömbök és köd gomolyog a semmiből a helyszínen. Az emberek azt állítják, hogy láttak egy fehér ruhát viselő nőt, sőt, még egy csecsemőt is, amint a temetőben és környékén bolyong.

Mások azt állítják, hogy sikoltozó hangokat hallottak. Egyesek azt feltételezik, hogy a jelenségek egy bizonyos sírkőhöz kapcsolódnak, egy gyermek sírjához, amelyen Amy szerint egy lyuk található.

A klip nagy port kavart a médiában, egyesek azt állították, hogy ők is tanúi voltak paranormális jelenségnek. 

Egy kommentelő azt állította: 

Ez az én unokatestvérem, Hector! Hátborzongató!

Más hozzászólók azonban szkeptikusabbak voltak a túlvilági magyarázattal kapcsolatban. Amy maga is megkérdőjelezte az általa látott jelenséget - írta a Mirror.

Hátborzongató felvételek

Az internet videómegosztó oldalait felütve számtalan olyan tartalommal futhatunk össze, amikor valaki feltöltötte az általa videóra vett történteket. Van, aki megelőzés céljából teszi közzé, van, aki elrettentésül, de olyan is akad, aki konkrét tanácsot szeretne kérni arra vonatkozóan, hogy pontosan mi is látható a felvételen. Korábban arról írtunk, hogy egy szellemvadász csoportban osztott meg egy férfi egy fotót, amelyen látszólag egy kísérteties alak bámul egy alvó gyereket - a felvétel egy hónappal azután készült, hogy a fiú nagyapja meghalt.

Korábban arról is írtunk, hogy horrorisztikus jelenetet rögzített a biztonsági kamera egy amerikai családnál a gyerekszobában: mintha szellem ragadta volna magával a félelmében sikítozó kislányt.

Hátborzongató videót tett közzé a The Sun is, amit egy kamion fedélzeti kamerája rögzített. A felvételen egy fényes alak látszik az út mellett, ami szertefoszlik, ahogy a kamion elhalad mellette.

Egy korábbi cikkünkben egy olyan videóválogatást mutattunk be, amelyeken elképesztően ijesztő paranormális jelenségeket sikerült kamerával rögzíteni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről