Felrobbant egy ház New York államban, sokan megsérültek - fotó

Vágólapra másolva!
Összeomlott egy ház a New York állambeli Syracuse-ban kedd délután, 11 ember megsérült - közölték a hatóságok.
Vágólapra másolva!

A kedd esti sajtótájékoztatón Michael Monds, a syracuse-i tűzoltóparancsnok válaszolt az újságírói kérdésekre. Elmondta, hogy kedden a tűzoltócsapatokat egy kétszintes házban történt robbanáshoz riasztották és több mint 50 tűzoltó ment ki a helyszínre. Monds tájékoztatása szerint az összeomlás idején 13 ember volt az otthonban, és mindannyiukat megtalálták. A házban a kutyák segítségével végzett keresés során sem találtak holttestet. A tűzoltóparancsnok azt is elmondta, hogy 

egy fiatalt ki kellett húzniuk a romok közül.

Az épület összeomlott...Nagyon veszélyes helyszín volt. Villanyvezetékek voltak leszakadva, és gázszag terjengett

 - mondta Monds. 11 sérültet egy helyi kórházba szállítottak, de az állapotukról egyelőre semmit nem tudni. A sérültek között gyerekek és felnőttek is voltak. Egy szomszéd elmondta, hogy bármi is okozta a ház összeomlását, megrázta az ő házát is, és hamuval borította be a járdát - írja a CBS.

A rendőrség és a tűzoltóság vizsgálja, mi okozta az 1920-ban épült ház összeomlását 

- mondta a rendőrfőnök.

Korábban beszámoltunk arról, hogy óriási robbanás történt egy házban Angliában. Két ember meghalt csütörtök este, tizenegy másik pedig könnyebben megsérült, mert több robbanás történt és tűz ütött ki egy mélygarázsban az észak-svájci Nussbaumenben. Arról is írtunk, hogy robbanás volt egy kínai szénbányában, rengeteg ember meghalt. Nemrég egy indiai vegyi üzemben történt robbanásban kilencen meghaltak. A katasztrófa az indiai Dombivli városban történt az Amudan Chemicals üzemében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről