A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fellökött egy turistát az angol Királyi Gárda lova a Buckingham-palota előtt - videó

Fotó: Twitter
Vágólapra másolva!
Egy fotót akart készíteni, de túl közel ment egy nő az angol Királyi Gárda egyik lovához a Buckingham-palota előtt.
Vágólapra másolva!

Bár az őr mellett egy tábla figyelmezteti a bámészkodókat, hogy a lovak rúghatnak vagy haraphatnak, egy turista mégis túl köze ment az állathoz.

A sokkoló balesetről készült videófelvételen látható, hogy egy göndör hajú nő egy fekete ló mellett áll és mosolyog, miközben fotókhoz pózol, mielőtt az állat egy "fejelő" mozdulatot tesz a turista felé.

A nő ezután a járdára zuhan, arccal lefelé landol, ezután néhány pillanatig a földön fekszik, miközben aggódó emberek sietnek a segítségére.

Két férfi óvatosan térdre segíti a nőt, mielőtt egy harmadik férfi odajön, hogy visszasegítse a lábára.

Annak ellenére, hogy sokan London egyik kihagyhatatlan turista látványosságának tartják a királyi gárda lovait, az egység tagjai valójában elit, aktív szolgálatot teljesítő katonákból áll, akiknek feladata az uralkodó életének és birtokainak védelme.

Egy tábla is figyelmeztet, hogy a lovak rúghatnak és haraphatnak, nem érdemes közel menni az állatokhoz.

A királyi gárda tagjai általában nem kommunikálhatnak a turistákkal, ők viszont fényképezhetik őket. A mellettük állomásozó fegyveres tisztek viszont közbelépnek, ha túl közel mennek hozzájuk vagy tiszteletlenül viselkednek velük.

A katonák nem hagyhatják, hogy bármi is elterelje a figyelmüket a feladataikról - a kétórás műszakok alatt például tilos a WC-szünet - írja a Daily Mail.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!