Hihetetlen fogyás: egy nő közel száz kilótól szabadult meg

Vágólapra másolva!
Egy 35 éves nő évekig egészségtelenül élt. Egy utazás alkalmával ismerte fel, hogy mennyire rosszul érzi így magát, így változtatott!
Vágólapra másolva!

A hölgy egészségtelen életmódot élt, de egy Disneyland-i utazás mindent megváltoztatott!

Hamburgeren és krumplin éltem, és közel 178 kilót nyomtam – de egy utazás mindent megváltoztatott

- nyilatkozta Leah Hope Mancuso.

A 35 éves nő rengeteget hízott az elmúlt években az egészségtelen táplálkozása miatt. Reggelente cukros kávét ivott, mellé pedig péksüteményt evett. Ebédre általában sült krumplit és hamburgert rendelt egy gyorsétteremből. Vacsorára pedig gyakran fogyasztott készételeket - írja a Mirror

Mancuso akkor döbbent rá, mekkora a baj, amikor az arizonai Disneylandbe látogatott unokaöccsével, ahol a gyaloglástól hamar megfájdult a lába, a háta, valamint erősen izzadt és fejfájás gyötörte - írja a Bors.

Mancuso ezután elkezdett tudatosan étkezni, számolta a napi kalóriabevitelét, és új mozgásformákat próbált ki. 

fogyás,centi,fogyúkúra
Képünk illusztráció!
Fotó: Science Photo Library via AFP / Science Photo Library via AFP/WLADIMIR BULGAR/SCIENCE PHOTO LIBRARY

Naponta harminc percet gyalogolt. Fokozatosan egyre többet vállalt, úszni is elkezdett és kondizott, túrázni ment.

Mostanra sokkal egészségesebb étrendet követ, amely olyan ételekből áll, mint a rántotta, granola, tonhalos szendvics, csirke és burgonya, valamint gyümölcsök és fehérjeturmix. 

Az élet sokkal jobb most

- árulta el a fiatal nő, aki mostanra már csak 82 kiló.

Ha egészségesebbek szeretnénk lenni, vagy karcsúsodni szeretnénk, akkor érdemes megfogadni Dr. Michael Mosley tanácsait, ugyanis ha ezt a két dolgot elhagyjuk, jelentősen felgyorsíthatjuk vele a fogyást. Ami a reggelit illeti, Mosley azt javasolja, hogy csökkentsük a cukorfogyasztást.

Korábban arról is írtunk, hogy az Ázsia Expresszben egykori versenyzője, Nemazalány, vagyis művésznevén Halastyák Fanni is sokat fogyott az utóbbi időben. Mostanában bikiniben és merészebb ruhákban is szívesen mutogatja magát. Azonban úgy tűnik, hogy a kelleténél több súlytól szabadult meg az énekesnő, mert még a nadrágjai is leesnek róla.

A karrierje kezdetétől fogva túlsúlyos, nagyszerű amerikai színész, John Goodman is nagy meglepetést okozott a közönségének a hatalmas fogyásával, egy ideje teljesen felismerhetetlenné vált. Tavaly az egész világot megdöbbentette az új külsejével, azóta pedig tovább folytatta az átalakulást. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről