Késes támadás történt a miami repülőtéren

Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Miami nemzetközi repülőteret lezárták, miután egy nőt többször késsel megszúrtak. Az eset szombat késő este és a vasárnap hajnali órák között történt.
Vágólapra másolva!

A Miami-Dade megyei rendőrkapitányság megerősítette a DailyMail.com-nak, hogy a repülőtér lezárás alatt áll, de a nyomozás befejezéséig nem közölnek további információkat a történtekről.

Szemtanúk szerint szombat este egy nőt késsel többször megszúrtak a Miami nemzetközi repülőtéren

 – volt olvasható az X-en. „A gyanúsítottat állítólag elfogták, és a szemtanúk ellátták az áldozatot az egészségügyi mentőszemélyzet megérkezéséig."

Egy, a floridai repülőtéren történteket megörökítő videón látszik, hogy az utasok menedéket keresve hanyatt-homlok menekülnek. 

Egy másik utas ezt írta X-en: „Az Emirates Dubajba tartó járatára készültünk felszállni, amikor arra kértek minket, hogy hagyjuk el a terminált. Egy óra múlva még mindig nem szálltunk fel."

A repülőtér kiadott egy közleményt, amely a következőképpen szólt: "Tudomásunk van egy incidensről, amely szombat este történt a Miami International Airport várócsarnokában." Majd a közlemény így folytatódik: „Biztosítani szeretnénk mindenkit arról, hogy urai vagyunk a helyzetnek és utasaink, a személyzetünk és látogatóink biztonsága továbbra is a legfontosabb a számunkra. A hatóságok azonnal intézkedtek."

Áprilisban számolt be az Origo arról, hogy

halálra késeltek egy tinédzsert Sydney-ben a Doonside Technology High School közelében.

Egy másikat is megszúrtak, ő súlyos állapotban került kórházba.

A két tinédzsert az egyikük édesanyja vitte az iskolától 15 percre lévő rendőrőrsre. Egyikük ott meghalt, a másikat súlyos állapotban szállítottak kórházba.

A környéken tartózkodók azt írták egy közösségi oldalon, hogy a gyerekek az iskolából tartottak hazafelé, a buszukat várták, amikor az eset történt. Szemtanúk láttak tizenéveseket verekedni a késelés előtt.

Ezt megelőzően egy 14 éves wyomingi fiút szúrtak halálra konyhakéssel, miközben barátnőjét próbálta megvédeni két símaszkos támadótól egy bevásárlóközpontban, de Kelenföldön is brutális gyilkosság történt.

Az Origo azt is megírta, hogy késes támadó akart betörni egy idős nő házába Budajenőn. A betörő először a kutyára támadt rá, majd be akart menni a házba, de az ott lakó nő a zajra felébredt és felkapcsolta a villanyt, mire a betörő elmenekült.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!