A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

12 nap után megtalálták a Mallorcán eltűnt brit fiatalt

Vágólapra másolva!
Hihetetlen nyilatkozattal jelentkezett a 12 napja eltűnt Ben Ross családja. A 26 éves férfi előkerült, kimerülten sétált be a mallorcai brit nagykövetségre.
Vágólapra másolva!

Élve került elő Ben Ross, a brit fiatal, aki tizenkét napja tűnt el Mallorcán. 

A hatóságok nagy erőkkel keresték a Wiganből származó ügyvédi gyakornokot, aki éppen szünetet tartott a tanulmányaiban, hogy Palma Cityben, a sziget fővárosában tölthessen időt

- írja a The Mirror

Az édesanyja, Felix Robinson elmondása szerint a fiút egy helyi strandon kirabolták, pénz és telefon nélkül maradt, senkivel nem tudott kapcsolatba lépni. Barátai és családtagjai szerint szerencsétlen események sorozata vezetett az eltűnéséhez. Az anyukája korábban azt mondta, a fia sms-ben jelezte, hogy nincs megfelelő lelkiállapotban. Július 10-e óta nem adott hírt magáról, a minap kimerülten érkezett meg a palmai brit konzulátusra.

Felix Robinson úgy fogalmazott, a család most arra törekszik, hogy Ben visszanyerje a teljes egészségét. 

Hihetetlenül hálás vagyok minden segítségért és támogatásért, amit kaptunk.

Mindenki egyszerűen hihetetlen volt. Nagyon megkönnyebbültünk, hogy meglett Ben, most arra koncentrálunk, hogy visszanyerje az egészségét, és biztonságban hazaérjen - üzente a nő az embereknek, akik pénzt is gyűjtöttek a fiú keresésére. 

Ben ma a brit konzulátuson volt Palma Mallorcában, találkozott Felixszel, aki hihetetlenül megkönnyebbült fia láttán, nagyon örült, hogy magához ölelheti

- magyarázta a GoFundMe oldal egyik működtetője, Carla Speight. Elárulta, hogy a család sürgősségi útlevelet intéz a fiú számára, akit kimerültség és kiszáradás miatt kezelnek. 

Felix és a családja egyelőre egy kis időt kérnek, amíg Ben rendbe jön és hazaviszik.

 "Szeretnének köszönetet mondani a sajtó munkatársainak, és mindenkinek, aki segített nekik" - tette hozzá. Ben családjának részére 3857 font gyűlt össze, a teljes bevételt az Andy’s Man Club jótékonysági szervezetnek adják, amint Ben hazatér.

Nemrég megtalálták egy másik brit fiatal holttestét Tenerifén. Jay Slater utoljára június 17-én adott hírt magáról, amikor buli után elindult gyalog a szálláshelyére. Az út körülbelül 11 óra lett volna gyalog, a sziget északi részéből tartott a délen található szállására. Többször írtunk a fiatalember ügyéről, akit nagy erőkkel kerestek a mentőcsapatok.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!