A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Egy általános iskolás fiú azzal fenyegette meg osztálytársát, hogy leszúrja és megerőszakolja

Vágólapra másolva!
Egy nottinghami általános iskolás fiú azzal fenyegetőzött, hogy megerőszakolja és leszúrja lány osztálytársát az iskolában.
Vágólapra másolva!

A sokkoló incidens a Bluecoat Aspley Akadémia alap- és középiskolában történt. A fiút jelenleg távol tartják a lánytól az iskolában – írja a Nottingham Post. A lány apja azonban azt mondta, hogy az intézkedés nem megfelelő – kritizálta a rendőröket, amiért nem tették meg a megfelelő lépéseket. A jelentés szerint a fiú azt mondta a lánynak, hogy beleszeretett, mielőtt az elutasította, ez indította el nála az erőszakos viselkedési mintát, olvasható a TheSun-ban megjelent cikkben.

Másnap a fiú azzal fenyegetőzött, hogy kést hoz az iskolába, és leszúrja a lányt. Szemtanúk állítása szerint a fiú arról beszélt, hogy a lány holttestét egy táskában rakja majd, miután megerőszakolta.

A lány apja, amikor tudomást szerezett az esetről nagyon felháborodott. Elmondása szerint azonnal jelentette a fiú viselkedését és fenyegetéseit az iskolában. A fiút bocsánatkérésre kötelezte az intézmény. A jelentés szerint a fiú és a lány nem találkozhatnak az órákon vagy a szünetekben. A lány apja a következőket mondta a Nottingham Postnak: 

A lányom erős, de még nagyon fiatal. Ez az eset komoly hatással volt rá. Javasoltam, keressünk másik iskolát, de nagyon keményen megdolgozott azért, hogy bejusson ebbe az intézménybe és nem akarja feladni. Csak azt akarom, hogy a lányom biztonságos környezetben legyen.

Az apa hozzátette: 

Nem kérek különleges bánásmódot, de az ilyen viselkedés a későbbiekben komoly problémákhoz vezethet.

Az apa jelentette a fiú fenyegetéseit a rendőrségen, de azt mondták neki, hogy ez az érintett iskolák belső ügye.

Az iskolai zaklatás komoly dolog, 2021-ben egy szegedi iskolást vakítottak meg osztálytársai, 2023-ban pedig egy fiatal választotta inkább az öngyilkosságot, hogy meneküljön az őt zaklatók elől.

 

Képünk illusztráció.

 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!