Vágólapra másolva!
Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háborúról.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül4 bejegyzés

Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háború 913. napjáról.

 

09:14
augusztus 24, 2024
Vágólapra másolva!

Kijev amerikai siklóbombákat vetett be a Kurszki területen

Ukrajna pénteken közölte, hogy az Egyesült Államok által szállított precíziós siklóbombákat vetett be a Kurszki terület elleni légicsapásokban, és azt állította, hogy visszafoglalt bizonyos területet a kelet-ukrajnai Harkov megyében, ahol Oroszország a tavasszal indított offenzívát.

Mikola Olescsuk altábornagy, az ukrán légierő parancsnoka csütörtök éjjel közzétett egy videót azzal a céllal, hogy bemutassa, amint találat éri az egyik orosz alakulat támaszpontját. 

Az altábornagy kijelentette, hogy a GBU-39 típusú bombákkal végrehajtott támadás következtében veszteségek voltak orosz oldalon, és hadfelszerelést is megsemmisítettek.

 A felvételen számos robbanást lehetett hallani, és vastag füst gomolygott.

06:25
augusztus 24, 2024
Vágólapra másolva!

Dróntámadás és robbanás az orosz Voronyezs megyében

Az orosz légvédelmi egységek augusztus 24-én több drónt megsemmisítettek Voronyezs megye felett  – mondta Alekszandr Guszev regionális kormányzó. A törmelék tüzet és "robbanásveszélyes tárgyak felrobbantását" okozta egy meg nem nevezett helyszínen.

06:21
augusztus 24, 2024
Vágólapra másolva!

Több mint 23 ezren érkeztek pénteken

Magyarország területére 2024. augusztus 23-án 0 óra és 24 óra között az ukrán-magyar határszakaszon 8032 fő lépett be. A román-magyar határszakaszon belépők közül 15787 fő nyilatkozott úgy, hogy Ukrajnából érkezett.

A beléptetettek közül a rendőrség 63 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, ami 30 napig érvényes.

Ezen időtartamon belül kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzése érdekében.

06:19
augusztus 24, 2024
Vágólapra másolva!

Ez történt pénteken

Előző napi közvetítésünket itt találja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!