A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Saját magát gyújtotta fel egy béna betörő - videó

Vágólapra másolva!
Egy betörő felgyújtotta saját magát, amikor megpróbált felgyújtani egy fodrászüzletet, és az esetet videóra vette az üzlet biztonsági kamerája.
Vágólapra másolva!

A felvételeken két fekete ruhás alak látható, amint július 6-án 23:40 körül a Gold Blade Barbers előtt ólálkodik az ausztrál Canberrában. Egyikük lyukat ütött az üvegajtón, hogy át tudjanak mászni rajta. Miután bejutottak, egy kannából folyadékot locsoltak szét az üzletben.

Egyikük ezután meggyújtott egy öngyújtót, de saját magát is felgyújtotta. A bűnöző őrjöngve a betört ablakhoz rohant, kétségbeesetten kezdett a földön hemperegni, hogy eloltsa a lángoló ruháit, 

majd elbicikliztek a helyszínről - írja a Daily Mail.

A rendőrök nyilvánosságra hozták a térfigyelő kamerák felvételeit, remélve, hogy a nyilvánosság azonosítani tudja a gyújtogatókat.

Korábban egy másik esetről is beszámoltunk: négy ember és három kutya is meghalt egy szándékos gyújtogatásban, amit az elkövető papírtörlővel és öngyújtóval gyújtott.

Azt is megírtuk, hogy a floridai Hillsborough megyében történt szándékos gyújtogatásban 4 ember és 3 kutya vesztette életét, a hatóságok letartóztattak egy férfit.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!