A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Csatornába fulladt egy kisgyerek

Vágólapra másolva!
Tegnap este riasztották rendőrséget az ettingshalli Hendon Avenue-ra Wolverhamptonban, miután egy gyerek eszméletlen testét húzták ki az egyik csatornából.
Vágólapra másolva!

A mentőket gyorsan a helyszínre értek, megpróbálták stabilizálni a gyermek állapotát,  de minden erőfeszítés a gyerek meghalt - olvasható a SkyNews-on megjelent cikkben. 

A West Midlands-i Mentőszolgálat szóvivője elmondta: 

A kiérkezéskor a személyzet egy fiút talált, akit a rendőrkollégák húztak ki a vízből, az állapota válságos volt. A tisztektől alapvető ellátást kapott, amíg a mentőszolgálat munkatársai meg nem érkeztek, de sajnos minden igyekezet ellenére nem tudták megmenteni a gyereket, és a helyszínen megállapították, hogy meghalt.

Az eset körülményei egyelőre tisztázatlanok. 

A múlt havi napsütéses időszak előtt az úszókat figyelmeztették a nyílt víz veszélyeire.

A Nemzeti Vízbiztonsági Fórum – önkéntes csoportok hálózata, amely a nyílt vízi biztonságot segíti elő – szerint 2023-ban 236 vízzel kapcsolatos haláleset történt az Egyesült Királyságban.

Néhány hete egy 12 éves kislány a nagybátyjával és a 9 éves húgával fürdött a Tisza-parton, amikor a fiatalokat néhány lépésnyire a parttól elragadta a folyó, és több mint egy kilométeren át sodorta őket. Az élő vizek veszélyesek, de elkerülhető a vízbe fulladás, ha ismerünk néhány létfontosságú szabályt

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!