Heather Graham váratlan vallomást tett

Vágólapra másolva!
Az 54 éves modell és színésznő azt mondta, hogy elhidegült anyjától és apjától, miután figyelmeztették őt Hollywood veszélyeire.
Vágólapra másolva!

A The Wall Street Journalnak adott interjújában  Graham elmondta, hogy 18 évesen hagyta el a szülői házat, hogy szerencsét próbáljon a szórakoztatóiparban, olvasható a PageSix nevű hírportálon. 

Rendszeresen azt mondták nekem, hogy a szórakoztatóipar gonosz, és hogy Hollywood elfoglalja venni a lelkemet"

– mesélte. 

Az egykori modell azt mondta, hogy a szülei annak a generációnak a részei, amely nem hitt a terápiában vagy a személyes dolgok megbeszélésében, ezért soha nem  érezte úgy, hogy nyitott lehet feléjük és megbeszélheti velük a problémáit. 

Miután megkapta első szerepét az 1988-as „License to Drive” című filmben, Graham tudta, hogy eljött az ideje, hogy elköltözzön otthonról és megkezdje önálló életét

Amikor a film megjelent, 18 éves voltam, egyre nehezebb volt otthon lennem"

– magyarázta.

 Azt mondtam magamban: 

Ki kell törnöm innen, sikeresnek kell lennem, így lettem filmsztár"

– tette hozzá.

Graham elmagyarázta, hogy miután családja Virginiából a kaliforniai Agoura Hillsbe költözött, ő mindössze 9 éves volt, meg kellett küzdenie azzal, hogy ismét barátai legyenek és népszerű lehessen.

Graham 5.0-s érettségivel végzett a középiskolában, és beiratkozott a UCLA-ra. Az első egyetemi év után úgy döntött, hogy abbahagyja az iskolát és csak színészi karrierjére összpontosít.

Ebben az időben taláták meg őt első fontosabb szerpei, az Austin Powers ​​és a Swingers című filmekben.

Legutóbb júliusban írtunk a színésznőről és csodálatos kebleiről. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!