Újabb rendkívül kínos szituációba keveredett Biden, azt sem tudta, mit csinál

Vágólapra másolva!
Ismét nagyon kínos helyzetbe került Joe Biden amerikai elnök csütörtökön, amikor a Fehér Házban vendégül látta a Texas Rangers csapatát, hogy megünnepeljék a 2023-as világbajnoki győzelmet.
Vágólapra másolva!

Az elnök nem sokkal azután, hogy belépett a Fehér Ház keleti termébe, elmondott néhány viccet, majd megdicsérte a Rangers dobóját, Nathan Eovaldit az öltönyéért. Miután Biden mondott néhány szót a Rangers bajnoki szezonjáról, Bruce Bochy menedzser egy egyedi mezt adott át ajándékba az elnöknek. Biden ezután felemelte a mezt, és pózolt egy fotóhoz. Bochy egy pár cowboycsizmát is adott az elnöknek - írja a Fox News.

Pillanatokkal később Biden egyszer csak váratlanul megkérdezte: 

Most mit csinálok?"

A vendégek és a játékosok viccnek vélték a dolgot és nevettek. 

Az elnök ezt a tréfának tűnő dolgot azzal folytatta, hogy megkérdezte az őt megszólító katonai segédet, hogy el akarják-e venni tőle az egyik ajándékot, amelyet éppen az imént kapott.

Ellopják a mezemet?"

- kérdezte, majd mosolygott, és végül átadta a személyre szabott ajándékot.

Miután néhány másodpercig kínosan állt a színpadon, az elnök felemelte mindkét kezét, miközben a háttérben zene szólt.

"Tisztelt vendégek, kérem, maradjanak a helyükön, amíg az elnök távozik" - jelentette be a műsorvezető. Biden elhagyta a színpadot, és üdvözölte az első sorban ülő két gyermeket. 

Az elnök ezután szembefordult a Rangers-játékosokkal, és katonai stílusban tisztelgett nekik, mielőtt visszafordult és kisétált a teremből. A csütörtöki ünnepség volt az elnök első nyilvános eseménye a héten. 

Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, az amerikai elnök mentális egészségügyi problémákkal küzd. Egészsége egyre jobban romlik, amely miatt több, rendkívül kínos szituációba keveredett a közelmúltban. Legutóbb például Putyinnak hívta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!