A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Kigyulladt egy ház, meghalt egy 8 éves kisfiú

Vágólapra másolva!
Meghalt egy nyolcéves kisfiú, amikor tűz ütött ki egy birkenheadi házban vasárnap hajnalban. Három embert jelenleg is kórházban ápolnak.
Vágólapra másolva!

A tűz a merseyside megyei Birkenheadben, a Beechwood Estate házban ütött ki tegnap, olvasható a Mirror-on megjelent cikkben.  

Egy kisfiú bent rekedt az égő házban. 

A tűzoltók azonnal megkezdték a mentést, kihozták a házból, majd a helyszínen megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. 

Három másik személyt kórházba szállítottak, miután ők az első emeleti ablakokból kiugrottak a lángok elől.

A merseyside-i rendőrség és a tűzoltóság közös vizsgálatot indított a tűz okának megállapítására, amelyről a rendőrség azóta megerősítette, hogy véletlen volt. Az egyik helyszínen tartózkodó tűzoltótiszt azt mondta, hogy a csapatok mindent megtettek a fiatal megmentése érdekében. Phil Garrigan aki a helyszínen volt így nyilatkozott: 

Ez egy nagyon tragikus esemény volt, hihetetlenül szomorú eredménnyel, annak ellenére, hogy a tűzoltóság minden erőfeszítést megtett. Gondolataink a fiatal fiú családjával, barátaival és szeretteivel vannak. Tudjuk azt is, hogy egy ilyen eset milyen hatással lesz a helyi közösségre. Őszinte részvétünk.

Indiában idén májusban történt tragédia,  2023-ban pedig egy kollégium égett le, amely szintén sok áldozatot követelt.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!