A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Halálra zúzott a lift egy szerelőt

Vágólapra másolva!
Halálos baleset történt Bangkok nemzetközi repülőterén. Összezúzta a lift az egyik ott dolgozót az utasok szeme láttára.
Vágólapra másolva!

A 22 éves Wisatrat Tangsoh - liftszerelő - a bangkoki Szuvarnabhumi nemzetközi repülőtér liftaknájában dolgozott, amikor a két tonnás üveglift kedd délután lezuhant. Az utasok a közelben voltak az indulási terminálon, amikor szörnyű kiáltásokat hallottak, a személyzet pedig gyorsan elkerítette a területet és orvosi segítséget hívott.

Az Asian Elevator Co. Ltd. munkatársai a helyszínre sietettek, de a férfi már nem élt - írja a Mirror.

Úgy tudni, hogy a férfi egy csavarkulcsot próbált kivenni az akna aljából, amikor az lassan ereszkedni kezdett, és már nem tudott kijutni.

A helyszínre érkező orvosok a férfit halottnak nyilvánították. Wisatrat katasztrofális fejsérülést szenvedett a balesetben, holttestét a Chakri Naruebodindra Orvosi Intézetbe szállították boncolásra. A repülőtér vezetői azt mondták, hogy a 22 éves férfi nem tartotta be a biztonsági előírásokat - írja a Bangkok Post.

A thaiföldi repülőterek (AOT) összehangolt vizsgálatot folytat a rendőrséggel, igazságügyi szakértőkkel és egészségügyi szakemberekkel. Az AOT ideiglenesen lezárta a területet és megerősítette, hogy a balesetet nem a területen lévő lift meghibásodása okozta.
 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!