A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNHungary
07:30AtlétikaMaraton séta váltó
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Penészes lift és ehetetlen étel fogadta az álomnyaralásra érkező magyar sztárpárt

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, DeutschAnita KinizsiOttó
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó
Vágólapra másolva!
Nemrég volt 20 éve annak, hogy örök hűséget fogadtak egymásnak. Deutsch Anita és Kinizsi Ottó ennek a megünneplésére kisebbik lányukkal hármasban utaztak el a festői Szicíliába.
Vágólapra másolva!

– Remek családi kiruccanás volt, bár közben zajlottak a TV2 Újratervezés című műsorainak a felvételei, úgyhogy Ottó félig dolgozott, félig kikapcsolódott. Nagy Szicília-rajongók vagyunk! Már tavaly is ott nyaraltunk, csak a sziget másik felén, de Ottó jelezte, hogy mindenképpen vissza kell térnünk, és most megtettük. Ez az a térség, ahova szívesen kiköltöznénk a nyugdíjas éveinkre –mesélte Anita, aki férjével egy ennél sokkal kalandosabb nyaralást is maga mögött tudhat.

Maga volt a pokol

– Évekkel ezelőtt megnyertük a TV2-n a Drágám, add az életed! című vetélkedőt, és azzal győztem meg Ottót, hogy fogadjuk el a felkérést, hogyha megnyerjük, akkor abból a pénzből elmegyünk egy olyan nyaralásra, amire mindig is el akartuk vinni a gyerekeket. Tunézia akkor nyitott újra a terrortámadás után; gondoltuk, addigra már tejjel-mézzel folyó Kánaánban lesz részünk.

De maga volt a pokol: 

nem volt áram, a szállodában penészes volt a lift, ehetetlen a kaja.

 Ott ültünk, és eldöntöttük, hogy újratervezünk. Életünk legjobb nyaralását hoztuk ki belőle: búvárkodtunk, ejtőernyőztünk, a legemlékezetesebb pillanatokat szereztük magunknak – idézi a hot! magazinnak nyilatkozó Deutch Anitát a Bors.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!