Vádat emeltek a nő ellen, aki átmászott egy állatkert kerítésén, és benyúlt a tigris ketrecébe - videó

tigrisek
Képünk illusztráció!
Fotó: Alberto PIZZOLI / AFP
Vágólapra másolva!
Vádat emeltek egy nő ellen, aki átmászott egy New Jersey-i állatkert kerítésén, majd megközelített egy tigrist, és úgy tűnt, hogy benyúl a ketrecébe, hogy megpróbálja megsimogatni. Zyair Dennist birtokháborítással és két városi rendelet megsértésével vádolják.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, a múlt héten videofelvételek láttak napvilágot, amelyeken a nő átmászott az állatkert kerítésén és benyúlt a tigris ketrecébe. 

Az aznap készült többi videón is ugyanaz a nő látható: az állatkertben a medvék ketrecénél is hasonlóan viselkedett.

 A rendőrségnek pár nap után sikerült megtalálnia a nőt és őrizetbe vették. 

A 24 éves, a New Jersey állambeli Millville-ből származó nőnek a jövő hónapban kell megjelennie a bíróság előtt, miután a múlt héten olyan felvételek kerültek elő, amelyeken bemászik a Cohanzick állatkertben egy tigris ketrece melletti tiltott területre.

A nő látszólag közel hajolt a magas fémkerítéssel elválasztott tigrishez, és egy ponton úgy tűnt, hogy meg is próbálja simogatni az állatot a korláton keresztül. A tigris azonban hirtelen megindult felé, így a nő gyorsan meghátrált. A tigris láthatóan egyre izgatottabb lett.

A nő pózolt egy fotóhoz is, mielőtt visszamászott a kerítés túloldalára. A rendőrség azután kezdte el vizsgálni az esetet, hogy aznap látogatók küldtek felvételeket az esetről.

A rendőrök közleményben elmondták, hogy az eset tragédiával is végződhetett volna - számolt be róla a Sky.

Nemrég arról írtunk, hogy egy nagy-britanniai állatkertben egy családapa lecsatolta a műlábát a csimpánzok kifutójánál, és azt mutogatta a látványtól megvadult majmoknak. 

Arról is beszámoltunk, hogy szívrohamban halt meg egy 23 éves állatkerti gondozó Mexikó nyugati részén, miután egy bengáli tigris megtámadta.

Ukrajnában megölte egy tigris a gondozóját. A 47 éves férfi a biztonsági előírásokat megszegve egyedül ment be etetéskor a vadállat ketrecébe, ahol az állat valamiért rátámadt és átharapta a torkát. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!