Súlyosan megsérült egy idős házaspár, miután autójuk alatt megnyílt a föld

Vágólapra másolva!
Szöulban kórházba szállítottak egy idős házaspárt, miután az autójuk egy hirtelen megnyílt víznyelőbe zuhant.
Vágólapra másolva!

A JoongAng Daily szerint a 76 éves nő szívmegállást szenvedett az ijedtség következtében, de sikeresen újraélesztették a helyszínre érkező mentők, olvasható a SKYNews-on megjelent cikkben. 

Az jelenleg nem világos, hogy a 82 éves férfi milyen sérüléseket szenvedett. A Korea Herald szerint a pár fehér Tivolija az oldalára borulva zuhant a víznyelőbe.

A terepjárót később eltávolították a hatóságok.

A JoongAng Daily szerint a pár a Seongsan-ro mentén haladt a Seongsandaegyo híd felé, amikor a lyuk 11:30 körül elnyelte autójukat. A hatóságok vizsgálatot indítottak annak kiderítésére, hogy mi okozta a víznyelőt – közölte a Korea Herald. A terület jelenleg korlátozottan megközelíthető, ami kisebb káoszt okozott a város közlekedésében.

Idén egy Illinoisban történt hasonló esetről készült megrázó videó, amin az látható, hogy gyakorlatilag eltűnik egy focipálya. Van azonban, hogy ezen természeti jelenség csodálatos látványt nyújt, mint például a túristák által is szívesen látogatott Thor kapuja.

Beomlott a járda egy nő alatt séta közben Malajziában augusztus 23-án, a szerencsétlenség a főváros Dang Wangi körzetében történt - írja a CBS News.

Sulizmie Affendy Sulaiman helyi rendőrfőnök szemtanúi beszámolókra hivatkozva elmondta, hogy a nő éppen sétált, amikor hirtelen összeomlott alatta a föld. A kuala lumpuri tűzoltó- és mentőszolgálat közölte, hogy a nő indiai állampolgár.

Sulizmie nem erősítette meg az illető személyazonosságát, mivel a nyomozás még folyamatban van.

A mentők eltorlaszolták a terület egy részét, kotrógép segítségével eltakarították a lyukban lévő törmeléket, de a nőt egyelőre nem találták meg. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!