Bolti káoszt okozott az új spanyol ananászos ismerkedési trend - videó

Vágólapra másolva!
Egy új spanyol őrület, amely arra ösztönzi az egyedülálló embereket, hogy titkos üzenetekkel keressenek partnert a szupermarketekben, kaotikus jeleneteket okozott, és még a rendőrséget is kihívták a rend helyreállításához. Az akció az elmúlt napokban sok egyedülálló spanyolt vonzott a Mercadona áruházlánc üzleteibe este 7 és 8 óra között, mert azt állították, hogy ebben az időszakban a szinglik ismerkedhetnek a boltban, különösen, ha egy ananászt tesznek fejjel lefelé a bevásárlókocsijukba (ezzel jelezhetik szándékukat az ismerkedésre).
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, a jelenséget Vivy Lin színész és humorista indította el, aki a TikTok-ra posztolt egy videót, amelyen egy bevásárlókocsit tologat egy Mercadona-üzletben és azt mondja:

A Mercadonában este 7 és 8 óra között lehet összejönni."

A szupermarket a hivatalos TikTok-fiókján egy ananászt posztolt a következő felirattal: 

Az ananász a Mercadona polcán vár rád, hogy randipartnert szerezzen neked."

A manőver a beszámolók szerint úgy néz ki, hogy be kell tolni a bevásárlókocsit az áruház boros részlegébe az ananásszal együtt, majd várni kell, amíg egy másik személy veszi a lapot és pozitívan reagál - számolt be róla a BBC.

Madridban arról érkeztek beszámolók, hogy tinédzserek csoportjai tolták a bevásárlókocsikat az áruházakban este, anélkül, hogy termékeket vásároltak volna. Bilbaóban a rendőrséget is ki kellett hívni a Mercadona egyik boltjához, mert odabent zajos jelenetek zajlottak. 

Egy legénybúcsús társaság is gyorsan rákapott az új őrületre és ananásznak öltöztették a vőlegényt:

Nem ez az első alkalom, hogy egy fejjel lefelé fordított ananászt használnak kódként a randipartnert keresők. Míg a gyümölcs, mint ismerkedési jelkép használata egyesek körében népszerűnek bizonyult, 

az ananászmánia felháborította a Mercadona több alkalmazottját, akiknek a nem megvásárolt áruk eltakarításával kellett foglalkozniuk. 

A vállalat közölte:

A trendet nem mi indítottuk el, spontán jött létre."

Nemrég arról is írtunk, hogy megint sikerült olyan divatot kitalálni a TikTokon, amely a döntő többségnek magától soha nem jutott volna az eszébe: az új őrület a hűtők belsejének a dekorálása.

Arról is beszámoltunk, hogy egy újabb veszélyes kihívás is terjed a TikTokon, amely halálos következményekkel járhat.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!