Négy hónapos csecsemő került kórházba egy részeg sofőr miatt

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vettek egy sofőrt Romániában, miután szerda éjszaka részegen autójával balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről.
Vágólapra másolva!

Egy 29 éves köröskisjenői férfi Köröskisújfalu felől haladt Fugyi irányába, amikor egy kanyarban egyelőre tisztázatlan okokból áthajtott a szemközti sávba és ott összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval. A vétlen, 21 éves sofőr alkoholtesztje negatív volt, de a köröskisjenői illetőé pozitív - írja a maszol.ro.

Eljárás indult ellene, mert a balesetben megsérült a szabályosan közlekedő autó utasa, egy négy hónapos csecsemő.

 A férfi a hatóságok engedélye nélkül elhajtott a baleset helyszínéről, körülbelül egy órával később ment vissza.

A csecsemőt kórházban ápolják.

Ahogyan arról nemrég beszámoltunk, három autó ütközött a 86-os főúton Szombathely és Balogunyom között. A balesethez kiérkezett a mentő és a tűzoltókat riasztották, akik két autót áramtalanítottak. A balesettel érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

A Bpiautosok.hu olvasója az M0-son közlekedett, amikor az M3-as csomópontja előtt egy fékező kisteherautó megcsúszott a vizes burkolaton. A sofőr nem tudott korrigálni, nekiütközött a mellette haladó teherautónak, amely maga elé forgatta. Arról is írtunk, hogy összesen három autó sérült meg abban a balesetben, amelyet egy 19 éves fiatal okozott Kecskeméten. Brutális baleset történt, egy kislányt durván elütött egy autó, miközben biciklizett egy külvárosi utcán.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!