Eltűnt férfi holttestét találták meg Spanyolországban

Vágólapra másolva!
Egy eltűnt brit férfi holttestét találták meg Lanzarote egyik lenyűgöző nemzeti parkjának bejáratánál. A meg nem nevezett turista vélhetően eltévedt, miközben a sziget déli részén túrázott.
Vágólapra másolva!

Megtalálták egy eltűnt brit turista holttestét a spanyolországi Lanzarote-szigeten a Playa Mujeres, Lanzarote egyik leglátványosabb, finom fehér homokos strandja és egy másik, a Playa de Las Coloradas nevű strand között található, Playa Blanca városától keletre - írja a Daily Mail.

Egyelőre nem tudni, pontosan mi történt,

 a környékre látogatókat azonban arra figyelmeztetik, hogy viseljenek jó lábbelit, mivel az utak meglehetősen sziklásak.

A rendőrség várhatóan holnap közöl további részleteket az ügyben.

Ahogyan arról az Origo korábban beszámolt, megtalálták a Spanyolországban eltűnt brit fiatalember holttestét. A 19 éves Jay Slater utoljára június 17-én adott hírt magáról, amikor buli után elindult gyalog a szálláshelyére. Az út körülbelül 11 óra lett volna gyalog, a sziget északi részéből tartott a délen található szállására. Többször írtunk a fiú ügyéről, akit nagy erőkkel kerestek a mentőcsapatok. 

Egy másik brit fiatal, Ben Ross is eltűnt, őt 12 nap után megtalálták Mallorcán. A hatóságok nagy erőkkel keresték a Wiganből származó ügyvédi gyakornokot, aki éppen szünetet tartott a tanulmányaiban, hogy Palma Cityben, a sziget fővárosában tölthessen időt. Az édesanyja, Felix Robinson elmondása szerint a fiút egy helyi strandon kirabolták, pénz és telefon nélkül maradt, senkivel nem tudott kapcsolatba lépni. 

Barátai és családtagjai szerint szerencsétlen események sorozata vezetett az eltűnéséhez. Az anyukája korábban azt mondta, a fia sms-ben jelezte, hogy nincs megfelelő lelkiállapotban. Július 10-e óta nem adott hírt magáról, a minap kimerülten érkezett meg a palmai brit konzulátusra. Felix Robinson úgy fogalmazott, a család most arra törekszik, hogy Ben visszanyerje a teljes egészségét. "Hihetetlenül hálás vagyok minden segítségért és támogatásért, amit kaptunk."

Ahogyan arról a napokban beszámoltunk, továbbra sem találják a Kalocsa-Dusnoknál szeptember 6-án eltűnt 29 éves Bódog Dánielt. Édesanyja továbbra is reménykedik abban, hogy fia előkerül. Rengeteg ember próbált segíteni, sőt még fals információk is megjelentek a fiú hollétével kapcsolatban. Édesanyja nem rég a következőket üzente:

Köszönjük a sok megosztást, az erőt és összetartást! Továbbra is igyekszünk minden változásról tájékoztatást adni. Megértem és köszönöm az együttérzést, de nincs lehetőségünk és időnk egyenként válaszolni azokra a kérdésekre, hogy van-e valami hír. (...) Inkább a keresésre szeretném azt az időt fordítani. Képtelen vagyok feladni, továbbra is keresem és kerestetem! "

– írta egy bejegyzésben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!