Harry herceg titokban a hazatérését tervezte

Vágólapra másolva!
Harry hercegnek nem áll érdekében a hazatérés, és, hogy újra a királyi címmel járó feladatokat végezze. III. Károly kisebbik fia az Egyesült Államokban marad, habár megtartotta a régi barátait, rengeteg új kapcsolata van. Édesapjával beszél, megpróbálja helyrehozni a kapcsolatukat, ezért feltételezték azt sokan, hogy szeretne újra a királyi állomány tagja lenni. Egyes lapok szerint, titokban a hazatérését tervezte, míg több százan azt állítják, boldogabb nem is lehetne.
Vágólapra másolva!

Egyes források szerint Harry herceg nem szeretne visszatérni a királyi címmel járó feladataihoz, marad az Egyesült Államokban. Sussex hercegéről azt beszélték, hogy öt évvel azután, hogy feleségével lemondtak a királyi címükről, szeretne visszaköltözni az Egyesült Királyságba - számolt be róla a Mirror.

A lap azt írja, valószínűleg azért feltételezték ezt, mert kapcsolatban maradt a régi barátaival, és megpróbálta helyrehozni az édesapjával való kapcsolatát. A Mail on Sunday szerint 

a herceg elfordult a hollywoodi újságíróktól és régi bizalmasainak üzent, tervezte az Egyesült Államokból való visszatérését.

A Daily Telegraph szerint azonban több, a herceghez közel álló forrás állította, a családapa boldog Kaliforniában, és nem áll érdekében visszatérni a királyi állományba. Állítólag elképesztő baráti köre van, és számos projektben vesz részt. 

Jövőre lesz 40 éves, nem titkolt szándéka, hogy az apjával ismét jó legyen a viszonyuk.

 Testvérével, Vilmos herceggel azonban ez egyelőre lehetetlennek tűnik, még ha Katalin hercegné mindent meg is tesz, hogy kibéküljenek. 

Harry állítólag egyre jobban elszigetelődik, miután a kolumbiai utazást felesége, Meghan Markle árnyékában töltötte.

 Sussex hercege és hercegnője augusztus közepén utaztak a dél-amerikai országba, ahol a színésznő került többször is a középpontba, különösen akkor, amikor beszédet tartott a nők szerepvállalásáról egy színes bőrű nőknek szóló rendezvényen. Egy királyi szakértő szerint az egész utazás róla szólt. Matt Wilkinson, a The Sun királyi családdal foglalkozó szerkesztője egy műsorban így nyilatkozott: 

Sok dolog Meghan-ről szólt... Valójában az egész róla szólt.

"Harry kicsit rosszkedvűnek tűnt a felvételeken. Az ő szavaival élve, kicsit úgy nézett ki, mint egy tartalék" - magyarázta az újságíró.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!