A Soros-klán nem része a hatalmi struktúrának, mégis parancsokat osztogatnak

sorosalex
Soros Alex, Soros György fia.
Fotó: Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Tóth Tamás Antal véleménye a Magyar Nemzeten.
Vágólapra másolva!

Ez egy nagyon gazdag klán, de se több, se kevesebb. Egy kizsákmányoló, elnyomó baloldali oligarchacsalád. De ezentúl semmivel sincs több hatalmuk, mint bármely gyári munkásnak. Mondhattam volna földműves parasztot is. 

Tehát van egy, azaz egy szavazatuk, választók és választhatók. De semmilyen választott vagy kinevezett politikai funkciójuk nincsen. 

Tehát annyi joguk van tárgyalni bürokrata Ursulákkal, péniszzongorista elnökökkel, mint bármelyikünknek, akiknek semmilyen politikai funkciónk nincsen azon túl, hogy választók és választhatók vagyunk. 

Nem mondom, hogy egy senki ez a Soros, hiszen akkor a gyári munkás vagy jómagam is csak egy senki lennék. Nem, ők nem senkik, ők csak egyek közülünk, akiknek nincsen semmilyen politikai hatalmi pozíciójuk. 

Akkor miért van mégis? Mert megvettek, megzsaroltak, megfélemlítettek embereket, akik ezek után felruházták őket hatalommal. De ők nem választott vezetők, ők nem egy politikai hatalmi struktúra részei, hanem a politikai hatalmi struktúrához kapcsolódó gazdasági maffia vezetői. A Soros-klán jelentős tényező, de nem olyan értelemben, mint bármely – akár szimpatikus, akár nem, de – megválasztott politikai vezető. 

Akkor hogyan lehet, hogy a francia elnök külön elnöki vacsorán fogadja a Soros-klán trónörökösét? Hogyan lehet, hogy a trónörökös ott van a demokraták legfontosabb rendezvényein? Ki tudja. Talán bevásárolták magukat? Talán megvették ezeket a pártokat, embereket? 

Már csak egy kérdés maradt, az a Soros Alex, aki csak hatalmon lévő politikusokkal tárgyal, Ukrajnában miért az elnöki hivatal vezetőjével cimborál?

A teljes írás ITT olvasható el!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!
TóthTamás Antalavatar
Szerző:Tóth Tamás Antal
Szerző:Tóth Tamás Antal