Holtan találták a férfit, aki nemrég autókra lövöldözött egy amerikai autópályán

Vágólapra másolva!
Megtalálták annak a szökevénynek a holttestét a rendőrök Kentucky állam erdőparkjában, aki szeptember elején félautomata fegyverével lövöldözött az autópályán.
Vágólapra másolva!

Joseph Couch, az amerikai hadsereg egykori tartalékos katonája szeptember 7-én nyitott tüzet autósokra Kentucky állam egyik autópályáján egy legálisan vásárolt AR típusú félautomata puskával.

A lövöldözést követően hajtóvadászat indult a 32 éves férfi után - írja a CBS News.

Több állami, szövetségi és bűnüldöző szerv kereste helikopterek, drónok, nyomkereső kutyák és különleges akciócsoportok segítségével a Danie Boone nemzeti erdőpark területén.

Kentucky állam rendőrfőnöke szerint a most megtalált holttest közelében egy azonosítatlan fegyvert és olyan személyes tárgyakat is találtak, amelyek minden valószínűséggel a férfi tulajdonában álltak.

A lövöldözés előtt Couch felesége arról tájékoztatta a rendőrséget, hogy férje üzenetet küldött neki, amelyben leírta, hogy több embert meg fog ölni és utána magával is végez.

A rendőrség egy pár segítségével találta meg az azonosítatlan holttestet az erdőpark területén. 

Amennyiben bebizonyosodik, hogy a holttest a keresett férfié, a házaspár 25 ezer dolláros (8 millió forint) jutalomban részesül - számolt be az AP News.

A szeptember eleji lövöldözés Kentucky délkeleti részén történt, amely során öt ember megsérült. A rendőrség még aznap este megtalálta az elkövető fegyverét, autóját és mobiltelefonját.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!