Medve barlangjából jelentkezett be egy szerb influencer - videó

Vágólapra másolva!
Vad videó mutatja be azt a pillanatot, amikor egy szerb influencer egy medve barlangjában van, a hatalmas állat pedig egyszer csak betoppan.
Vágólapra másolva!

Stefan Janković influencer két videót is megosztott a közeli találkozásról. Az egyikben szemtől szembe kerül a medvével, aki láthatóan kíváncsian és riadtan szaglászik - írja a Daily Star.

Az első felvételen Janković 

a medve barlangjának alján ülve néz fel az állatra, aki úgy tűnik, hogy éppen a barlangon kívülről próbálja felmérni őt.

A medve néhány lépéssel közelebb lép, és kíváncsian szaglászik a levegőbe, hogy megpróbálja felmérni, mi történik, miközben Janković kilép a barlangból.

A videóban azután az látható, hogy a férfi kilép a barlangból, közvetlenül a medve mellé, aki beleszagol az influencer hajába és a mobiltelefonját is szaglássza. A második videóban a férfi már egy fán látható, alatta a kíváncsi medvével.

A felvételen látható, amint egy másik medve a fa tövét karmolja, miközben felnéz Jankovićra.

„Nem fogjátok elhinni, mi történt velem” - mondja Janović a klipben. „24 órája vagyok az erdőben, és egy medve megtámad. Vár rám, és van itt egy másik is”.
Janković a „Az élet határán” című videójában nem magyarázta el, hogyan került ebbe a helyzetbe.

Mindkét videó közel 100 000 megtekintést ért el az X-en vasárnap kora reggel. Az nem derült ki, hogy Szerbiában hol készültek a videók - számolt be a New York Post.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!