Allergiának hitték, rákos volt a tinilány

Vágólapra másolva!
Rákkal diagnosztizáltak egy 15 éves lányt, akinek az egész teste állandóan, kibírhatatlanul viszketett. Az orvosok többször is azt mondták a lány szüleinek, hogy csak allergiáról van szó.
Vágólapra másolva!

Egy 15 éves lányt Hodgkin-limfómával diagnosztizáltak, miután hónapokon át elviselhetetlen viszketéstől szenvedett. Kezdetben az orvosok azt feltételezték, hogy Niamh egyszerű ételallergiától szenved. A problémák júniusban kezdődtek, amikor Niamh bőre folyamatosan viszketett, de háziorvosa azt mondta, hogy nincs ok aggodalomra, valószínűleg allergia vagy kozmetikumokra adott reakció okozza. A viszketés azonban olyan mértékben fokozódott, hogy a lány már a bőrét is lekaparta volna, és az alvás is lehetetlenné vált számára. Egy éjjel csomót vettek észre a nyakán, ezért sürgősen kórházba vitték, ahol végül megállapították, hogy rákos - írja a Bors.

Nincs olyan ember a Földön, aki nálam jobban szeretné őt, így amikor valaki ilyet közölt veled, akkor nem jutsz levegőhöz.

- mondta a lány nevelőanyja. Aki arról is beszámolt, hogy Niamh haja a kemoterápia miatt hullani kezdett, ami számára nehezen feldolgozható, mivel mindig fontos volt számára a megjelenése. Ezen kívül nagyon hiányzik neki az iskola és a barátai is. Nevelőszülei bíznak abban, hogy támogatásukkal Niamh képes lesz átvészelni ezeket a nehéz időket, és újra erőre kap majd.

Niamh súlyos betegsége mellett újabb tragédia érte a családot, amikor másik fogadott lányuk, Mhaired egy héttel Niamh diagnózisa után meghalt. Emlékére és Niamh küzdelmének megsegítésére adománygyűjtő oldalt hoznak létre, hogy támogatni tudják a rákkutatást - írja a Mirror.

Bízz az ösztöneidben. Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben a testeddel, akkor a legkisebb jel után is vizsgáltasd ki magad újra, újra, újra és újra. Isten engedelméből, egyszer élsz. Mindenkinek megvannak a maga nehézségei, szívfájdalmai, bajai, de táncolj úgy, ahogy csak tudsz a kedvenc zenédre, legyél olyan boldog, amennyire csak lehetsz, mert az élet rövid

- mondta a fiatal lány.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy elképesztően megnőtt a fiatal rákos betegek száma. A kutatók több lehetséges okot is vizsgálnak. Arról is készítettünk egy listát, hogy milyen ételeket érdemes elkerülni, ha fontos az egészségünk. Valamint írtunk arról is, hogy találtak egy lényt a kutatók, amely terjesztheti a rákot.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!