David Hasselhoff: Legalább négyszer mentette meg az életemet

Vágólapra másolva!
68 éves korában, vasárnap este meghalt a Baywatch sztárja, Michael Newman. A színészt 18 évvel ezelőtt diagnosztizálták Parkinson-kórral. David Hasselhoff azt mondta színésztársáról, hogy legalább négyszer mentette meg az életét.
Vágólapra másolva!

68 éves korában, vasárnap este meghalt Michael Newman - írja a SKY News.

A színész 18 éve küzdött Parkinson-kórral.

 2006-ban érezte először, hogy remeg a bal keze, előbb arra gondolt, hogy a kor teszi, de az orvosi diagnózis egyértelmű volt. Newman, aki 1996-ban ironman-versenyt is nyert a parti őrség életmentői közt, évekkel ezelőtt arról beszélt, hogy sokáig tartott, míg elfogadta a betegséget. 

A Magyarországon is kedvelt sorozat 1989 és 2001 közt volt képernyőn az USA-ban. Michael Newman (Newmie néven) 135 epizódban játszott, tizenegy évadban szerepelt, korábban tűzoltóként is dolgozott. David Hasselhoff közösségi oldalán megosztott egy közös képet magáról és kollégájáról. 

Newman harcos volt... Szó szerint legalább négyszer mentette meg az életemet

- írta a színész.

"Milyen csodálatos ember volt. Soha nem félt a víztől. Emlékszem, hogy rendeztem őt néhány epizódban, és nagyon jó volt, remek színész lett belőle. Mindannyiunknak hiányozni fog" - tette hozzá Hasselhoff.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!