A halálba zuhant egy 18 éves részeg tinédzser Angliában

Vágólapra másolva!
Egy tinédzser a halálba zuhant, miután részegen felmászott egy vasútállomás falára - derült ki a vizsgálatból. A fiú Halifaxban szórakozott a barátaival, és társai elmondása szerint nagyon részeg volt, amikor elhagyta az éjszakai klubot.
Vágólapra másolva!

A 18 éves Nathan Carter január 21-én hajnalban a nyugat-yorkshire-i Halifaxban szórakozott a barátaival, mielőtt részegen hazaindult. Elsétált a halifaxi vasútállomásra, 

felmászott egy falra, majd leesett és beverte a fejét a földbe, halálos sérülést szenvedve

 - közölték a hatóságok. Az orvosok megállapították, hogy Nathan aznap este kokaint is fogyasztott, és jelentős mennyiségű alkohol volt a vérében. A vizsgálat során elhangzott, hogy a férfi ismert volt arról, hogy egy-egy éjszakai szórakozás alkalmával sokat ivott, mivel  már két korábbi alkalommal is összeesett, és orvosi segítségre szorult. Nathan aznap este a Maggie's és az Acapulco nevű két klub között járta a kocsmákat.

A vizsgálat során a családja csalódottságának adott hangot amiatt, hogy a Maggie's ennyi alkoholt szolgált fel neki.

Nathant a kidobók hajnali 3 órakor kísérték ki a Maggie's-ből. A fiú ezután a Halifax pályaudvarra ment és a térfigyelő kamerák felvételei szerint a peron végéhez sétált. 

Nathan holttestét a pályaudvar melletti sikátorban találták meg

A feltételezések szerint a fiú felmászott a sikátorra néző magas falra, amely az állomás és a Nestle gyár között található, mielőtt a halálba zuhant. A West Yorkshire-i rendőrség kizárta a gyilkosság lehetőségét.

Nathan édesanyja így emlékezett meg fiáról: 

A legkedvesebb, legkedvesebb, legviccesebb fiú, akit egy anya kívánhat. Örökre hiányozni fog az ölelésed és a mosolyod. Aludj jól, angyalom

 - írja a Daily Mail.

Korábban arról is írtunk, hogy egy részeg, 17 éves indiai tinédzser ölt meg egy luxusautóval két embert. Beszámoltunk róla, hogy egy utas annyira részeg volt, hogy repülés közben akarta kinyitni a repülőgép ajtaját. Illetve azt is megírtuk, hogy májusban kizuhant egy részeg turista egy szálloda tizedik emeletéről Mallorcán.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!