A férje szeme láttára zuhant a halálba egy liftben utazó nő Brazíliában - videó

Vágólapra másolva!
Egy férj a térfigyelő kamerán keresztül nézte végig, ahogy felesége halálba zuhan, miután a lidt, amiben a nő utazott meghibásodott.
Vágólapra másolva!

A 45 éves Adriana Maria de Jesus egy Sao Pauló-i épület liftjében volt amikor történt a baleset. Két emeletet probléma mentesen megtett a lifttel, de 

amikor a második emeletre érkezett hirtelen zuhanni kezdett.

Adriana férje, Gildelio Alves do Santos, az épület portása, így a biztonsági monitoron keresztül látta az egész balesetet. A felvételen látható, ahogy a rémült Adriana a levegőbe emelte a kezét, amikor eltűnt a füst, por és törmelék felhőjében. A tragédia kivizsgálása folyamatban van - írja a Mirror.

Adriana többszörös sérülésekkel került kórházba, és egy héttel később meghalt.

 A liftben utazó két férfi - 63 és 27 évesek - túlélték a zuhanást, és a kórházi kezelést követően hazaengedték őket - írja a Daily Mail.

A The Sun azt írja, a liftet akkor szerelték be, amikor a lakótömböt építették, több mint 60 évvel ezelőtt. Sao Paulo közbiztonsági minisztériuma közölte, hogy az ügyben gyanús haláleset és testi sértés miatt nyomoznak. Egy szóvivője elmondta: „Bizonyítékokat keresünk és tanúkat hallgatunk meg a tények tisztázása érdekében”.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!