Halálra vertek egy magyar férfit Németországban

Vágólapra másolva!
Vasárnap éjjel verekedés tört ki Altöttingben, Németországban egy szórakozóhely bejárata előtt. Egy 41 éves magyar férfit olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a kórházban belehalt sérüléseibe – jelentette a bajor rendőrség.
Vágólapra másolva!

Az eddigi információk szerint éjfél után kettőkor két csoport között alakult ki a konfliktus. Három magyar állampolgárt korábban kitiltottak a szórakozóhelyről, emiatt összetűzésbe keveredtek a biztonsági személyzettel, amely verekedésbe torkollott.

A dulakodás során egy 33 éves magyar férfit fejbe rúgtak, aki ennek következtében súlyos sérüléseket szenvedett. 

Egy 38 éves német férfit több késszúrás ért a felsőtestén, amelyek közepesen súlyos sérüléseket okoztak neki. 

Egy másik 41 éves magyar férfi a verekedés következtében életveszélyes állapotba került a rúgások miatt, és a kórházban meghalt.

A német hatóságok elfogatóparancsot adtak ki a késelést elkövető 22 éves magyar férfi, valamint egy 35 és egy 27 éves német állampolgár ellen - számolt be róla a Magyar Nemzet.

sziréna_police
Fotó: San Diego Police / AFP

Korábban arról is írtunk, hogy iszonyatosan összeverte egymást hat nő egy diszkó előtt Texasban: ököllel ütötték egymást, őrjöngve tépték a másik haját.

Arról is beszámoltunk, hogy Siófok egyik szórakozóhelyén bulizott egy férfi és a testvére: mindketten rátámadtak a biztonsági őrökre, amit akkor sem fejeztek be, amikor kivezették őket a bárból. A nő olyan részeg volt, hogy a pulton kezdett táncolni, a férfi ekkor ki akart menni a mosdóba. Azonban annyit ivott, hogy a férfi helyett a női mosdóba próbált meg bemenni. Emiatt az egyik biztonsági őr rászólt. A férfi erre ingerült lett, és arcon ütötte az őrt. 

Az Origo korábban megírta, hogy korábban tömegverekedés volt egy siófoki szórakozóhelyen. Akkor 18 és 21 év közötti fiatalok verekedtek össze egymással. Az robbantotta ki a verekedést, hogy az egyik társaság két tagja tánc közben véletlenül könyökkel meglökte egy másik társaság több tagját, illetve a lábukra is ráléptek. 

Egy 19 és egy 20 éves férfit egy átbulizott éjszaka után veszekedett össze Siófokon. A vita odáig fajult, hogy összeverekedtek a Petőfi sétányon. Egy másik esetben egy nő szórakozott Siófokon, amikor a szórakozóhelyen meglátta a volt férjét. Ideges lett, és rátámadt, előbb leöntötte, majd lefejelte. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!