Elképesztő baleset: vízből kiugró kardhal szúrt halálra egy szörföst

Vízből kivetődő kardhal
Fotó: Adriatic Explorers - Marine Life & Wrecks
Vágólapra másolva!
Meghalt egy szörfös miután egy vízből kiugró kardhal átszúrta a mellkasát. A szörföst kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.
Vágólapra másolva!

A baleset Indonéziában, a szörfösök egyik kedvelt helyén, Masokut szigetén történt. Az áldozat a 36 éves Giulia Manfrini volt, akit egy vízből kiugró kardhal talált el a mellkasán. 

A hal mintegy öt centiméter mély sebet ejtett a szörfösön, akit hiába szállítottak egy helyi klinikára, már nem tudták megmenteni az életét.

 A jogászként dolgozó Manfrinitől az Instagram-oldalán búcsúztak el többen, de szülővárosának polgármestere is részvétét fejezte ki az áldozat családjának.

Ahogy azt korábban az Origo is megírta, meghalt egy fiatal nő, akit cápatámadás ért az Atlanti-óceánon Marokkóhoz közel az észak-afrikai partoknál. A 30 éves német nő egy brit kirándulókatamaránról ugrott a vízbe, amikor cápa támadt rá és leharapta az egyik lábát. A riasztott spanyol mentők még élve vették fel egy helikopter fedélzetére, de mire a kórházba értek volna az áldozattal a Kanári-szigetekre, a turistanő már meghalt.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!