Pakisztáni migránsok halálra verték a 10 éves kislányukat, aztán Dubajba menekültek

Vágólapra másolva!
Saját otthonában holtak találtak rá egy 10 éves kislányra. Mint kiderült a pakisztáni rokonai hónapokon keresztül verték. Az utolsó fenyítés végzetes volt. A szülők mellett a kislány nagybátyja is részt vett a gyerek megölésében, ami után az egészt család elmenekült. Végül Dubajban fogták el őket.
Vágólapra másolva!

Tavaly augusztusban riasztották a rendőrséget az angliai Wokingban, ahol egy 10 éves kislány holttestét találták meg. A gyerek a szobájában lévő emeletes ágyon feküdt a takaró alatt mozdulatlanul. 

Gyorsan kiderült, hogy a kislányt hónapokon keresztül rendszeresen verte a családja. 

Emiatt a rendőrség nyomozást indított Sharif szülei, a 42 éves Urfan Sharif és a 28 éves Faisal Malik ellen, valamint a kislány nagybátyjának, a 30 éves Beinash Batoolnak is bíróság elé kellett állnia, mivel vélhetően ő is közrejátszott a 10 éves lány halálában.

A gyilkosság után a család elmenekült Angliából, de a rendőrség még tavaly szeptemberben letartóztatta őket, mikor Dubajban leszálltak a repülőről. 

Sara Sharif, SaraSharif, gyilkosság, holtan találták, Woking, Surrey, WokingSurrey
Fotó: Surrey Police

A gyilkos rokonoknak idén október 14-én kellett először bíróság elé állniuk a londoni Old  Bailey bíróságon, ahol családon belül erőszak és súlyos testi sértés miatt kell felelniük, amiért hosszú évekre börtönbe kerülhetnek..

 A bíróságon a kislány rokonai tagadták a gyilkosságot. 

Sarah Sharif ügyében tartott tárgyalások december 13-ig fognak folytatódni - írja a The Sun.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 31 éves Steven Valle és a 25 éves Samantha Sebella ellen gyilkosság miatt emeletek vádat. Ugyanis az amerikai pár  megölte a két gyerekét majd elégette a wheatfieldi házának kertjében. Ezt az is bizonyítja, hogy a A rendőrség csontmaradványokat talált a pár korábbi házának kertjében, amelyet igazságügyi szakértői vizsgálatra küldtek. 

Egy férfi pedig  dühből lemészárolta az egész családját, miután többször is kirúgták a munkahelyéről egy pornóoldalon kötött ki és családja minden pénzét elköltötte ott. Amikor az apa rájött, hogy mire költi fia a család pénzét, eltiltotta a számítógéptől ezért a fiú annyira ingerült lett, hogy lelőtte az apját, anyját és a testvérét is.  

Azt is megírtuk, hogy két embert letartóztattak gyilkosság miatt, miután egy kislány bebetonozott holttestét egy fémtartályban, egy bőröndben pedig egy kisfiú maradványait találták meg Coloradóban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!