Újabb sokkoló részletek derültek ki Madeleine McCann gyilkosáról

Madeleine,McCann
Jövő héten hirdetnek ítéletet
Fotó: X
Vágólapra másolva!
Jövő héten áll bíróság elé Németországban Christian Brückner, aki továbbra is a Madeleine McCann-ügy fő gyanúsítottja és jelenleg hétéves börtönbüntetését tölti nemi erőszak miatt. 2007 májusában az akkor hároméves Madeleine McCann eltűnt a portugáliai Praia da Luz nyaralóhelyen. Nemrég arról írtunk, hogy Christian Brückner volt cellatársa szerint a férfi hencegett a portugáliai emberrablással. Ute Lindemann ügyész ma azt mondta a bíróságon, hogy Brückner egy veszélyes pedofil és egy sorozaterőszakoló. A tárgyalás jövő héten ér véget, Lindemann azt kérte a bírótól, hogy 15 év börtönbüntetést szabjon ki a gyanúsítottra.
Vágólapra másolva!

"Egy veszélyes pedofil és egy sorozaterőszakoló" – mondta ma egy ügyész a bíróságon Christian Brücknerre, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2007 májusában Praia da Luz-ban elrabolta és megölte a hároméves Madeleine McCannt. A férfi jelenleg hétéves börtönbüntetését tölti, mivel megerőszakolt egy amerikai nyugdíjast egy üdülőhelyen - írja a Mirror.

Brückner Németországban áll bíróság elé az Algarve tartományban elkövetett, egymással nem összefüggő szexuális bűncselekmények miatt.

Ute Lindemann ügyész a jövő héten véget érő per előtt záróbeszédében sürgette a bírót, hogy ítélje el a pedofilt, és 15 évre zárja börtönbe. Ha felmentik, jövőre szabadul, ami rémálom lenne a Madeleine McCann ügy nyomozói számára. 

Ute Engemann bíró ma elárulta, hogy jövő kedden kihirdetheti ítéletét a régóta húzódó ügyben.

A nyomozók úgy tűnik, nincsenek közelebb annak bizonyításához, hogy Brückner áll Madeleine eltűnésének hátterében – annak ellenére, hogy azt állítják, bizonyítékuk van arra, hogy meghalt. Brücknert azzal vádolják, hogy 2000 és 2017 között súlyos bűncselekményeket követett el Algarve államban. 

Engemann bíró júliusban úgy ítélte meg, hogy az ellene szóló bizonyítékok "elégtelennek" bizonyultak, ami arra utalhat, hogy felmentik.

Christian Brückner a kislány eltűnése kapcsán öt vádponttal nézett szembe az áprilisi tárgyaláson. Egy szörnyű videófelvétel is előkerült az ügyben. Akkor kiderült, hogy egy nő tinédzser lányokat szállíthatott a gyanúsítottnak. Az eltűnés évfordulóján megemlékezést tartottak, ahová a szülők nem mentek el. Minden bizonnyal azért, mert azon részt vett egy lengyel nő, aki jó ideje állítja, hogy ő az eltűnt Madeleine. Teszi mindezt annak ellenére, hogy ezt egy sor bizonyíték cáfolta meg.

A család szívszorító üzenetet osztott meg Madeleine 21. születésnapja alkalmából a Find Maddie Campaign Facebook-oldalon.

Boldog 21. születésnapot, Madeleine! Még mindig nincs meg. Még mindig hiányzik. Még mindig keressük

- írta Kate és Gerry McCann a bejegyzésükben, amihez egy fotót is mellékeltek a kislányról. Valószínűleg ez volt az utolsó kép, ami az eltűnése előtt készült róla. A szöveg alatt a remény szó látható, nem véletlenül, ugyanis világszerte rengetegen adakoznak azért, hogy a szülők folytathassák gyerekük keresését.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!