Kamionnal ütközött egy repülőgép Seattle-ben - videó

Vágólapra másolva!
Az Alaska Airlines egyik gépe Seattle-ben egy reptéri ételszállító kamionnal ütközött. A balesetről felvétel is készült.
Vágólapra másolva!

Noha a károk mértékét még nem tudni pontosan, az biztos, hogy az Alaska Airlines számára ez egy drága ebédszállítás volt - írja a Magyar Nemzet.

A légitársaság és a reptér üzemeltetői bizonyára 

alaposan ki fogják vizsgálni az esemény hátterét, hogy a hasonló balesetek a jövőben elkerülhetők legyenek.

Augusztusban arról is írtunk, hogy 2001-ben összeütközött két gép Milánó repülőterén, 118 ember meghalt. Arról is írtunk, hogy egy pilóta és utasa csak hajszál híján úszta meg a katasztrófát, miután kisrepülőgépük egy gloucestershire-i repülőtér melletti forgalmas útra zuhant.

Márciusban Tennessee államban zuhant le egy kisrepülőgép, miután kényszerleszállást próbált meg végrehajtani egy autópálya közelében. Több ember meghalt. 

A szerencsétlenség ellenére az autópályán közlekedő járműveknek és sofőrjeiknek nem esett bántódása, és a környező épületekben sem okozott kárt a lezuhanó repülő.

Júliusban lezuhant egy repülőgép New York állam északi részén is. A gép Nyugat-Virginiába tartott, hogy ott üzemanyagot tankoljon, de út közben lezuhant. A gépen egy héttagú család utazott, öten meghaltak a balesetben.

Halálos repülőgép-baleset történt Kaliforniában is júniusban. Először azt gondolták, hogy csak késik, később azonban megtalálták a roncsokat. A baleset következtében ketten meghaltak.

Korábban arról is írtunk, hogy egy ember meghalt, amikor egy kisrepülőgép lezuhant egy közép-indianai repülőtér közelében.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!