Olyan felvételek kerültek elő az oroszokról, amelyektől rettegett a Nyugat

Szu-34
Szu-34
Fotó: AFP/Ria Novosti/Grigoriy Sisoev
Vágólapra másolva!
A Magyar Nemzet összeállításában arról ír, hogy bár egyelőre korlátozottan zajlik az orosz–ukrán háború, azonban bármikor változhat a helyzet, hiszen egy eszkalációs spirálban vagyunk a felelőtlen nyilatkozatok miatt. Összeállításukban rávilágítanak arra, hogy milyen orosz vadászgépekkel kellene felvennie a Nyugatnak a versenyt.
Vágólapra másolva!

Az orosz–ukrán háború egyelőre Ukrajna határain belül zajlik, azonban egy szempillantás alatt megváltozhat a helyzet, ha a nyugati vezető politikusok továbbra is a háborút elnyújtó törekvésekkel igyekeznek beleszólni a konfliktusba – írja a Magyar Nemzet. Azontúl, hogy további pénzbeli segélyeket és fegyverek szállítását szorgalmazzák, már a NATO-katonák ukrajnai jelenlétét is követelik. Oroszország azonban többször jelezte, hogy ez egyet jelentene egy újabb világháborúval, amelyben nem akármilyen vadászrepülők ellen kellene helytállnia a NATO csapatainak. Az alábbi videóban egy Szu–34-es orosz vadászrepülő bevetését mutatták meg az orosz–ukrán háborúban.

További videókat a linkre kattintva tekinthetnek meg!

A Szu–34-es repülők elképesztő pusztítást tudnak okozni.

Az orosz vadászrepülők akár egy egész lakótelepet képesek egyetlen csapással a földdel egyenlővé tenni.

Az orosz Szu–25-ös vadászrepülők is nagyon veszélyesek, az általuk kilőtt rakéták legtöbbször több kisebb robbanást tudnak okozni.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!