A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Gyerekei szeme láttára gyilkolta meg a volt feleségét egy férfi

Vágólapra másolva!
Hat héttel azután, hogy felesége beadta a valókeresetet, és távoltartási végzést is kért ellene, a férfi dühében a családja előtt meggyilkolta a nőt. A férfi meg le is videózta, ahogy kivégzi a volt feleségét.
Vágólapra másolva!

A 48 éves Timothy Gordon 2022. október 31-én a gyerekei előtt gyilkolta meg a feleségét. A férfi nem tudta elfogadni, hogy felesége el akar tőle válni, ráadásul még egy távoltartási végzést is kért ellene. 

Miután a nő elmondta férjének, hogy beadta a válókeresetet, megengedte a férfinak, hogy a házuk pincéjében lakjon, míg ő az emeleten maradt az anyjával, a nagynénjével és négy gyerekével. 

Timothy Gordon nem tudta elviselni a kialakult helyzetet, ezért bement a ház egyik hálószobájába, ahol 

a felesége és a családja a gyerekeivel játszott, majd fegyvert tartott a nő bal halántékához és meghúzta a ravaszt.

 Yahaira azonnal meghalt. 

A hatóságok közölték, hogy a férfi büntetett előéletű, akinek a bűnügyi múltja egészen 1994-re nyúlik vissza. Akkor fegyveres erőszakért és rablásért hozott ítéletet ellene a bíróság. Ezután 2017-ben illegális fegyverbirtoklás miatt is felelnie kellett. Akkor azonban feltételesen szabadlábra helyezték. 

A férfit felesége meggyilkolása miatt most 50 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság, majd később feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélküli életfogytiglanra módosították az ítéletet.

Később az is kiderült, hogy a gyilkos apa a telefonjával videóra vette, ahogy lelövi a feleségét. - írja a People.

Timothy Gordon, KANE COUNTY STATE ATTORNEY'S OFFICE, gyilkosság, feleség
Fotó: KANE COUNTY STATE ATTORNEY'S OFFICE / KANE COUNTY STATE ATTORNEY'S OFFICE

Hasonló gyilkosság történt Romániában is. Egy férfi július 22-én több baltacsapással oltotta ki felesége életét. Úgy tudni, a pár válófélben volt, a férfi akkor kapott dührohamot, amikor a felesége próbálta vele megbeszélni, mi legyen a gyerekkel. Baltát ragadott és több csapást mért a nő fejére és nyakára, aki a helyszínen meghalt. A brutális gyilkosság a kétéves gyerekük szeme láttára történt. A Maszol hírportál azt írja, a férfit letartóztatták, a gyerek elhelyezéséről a gyermekvédelem tesz majd javaslatot a bíróságnak.  

Az amerikai Wisconsinban, ott egy férfi tizenkilenc lövéssel végezte ki feleségét, mindezt az ötéves kislányuk szeme láttára. Itthon tavaly márciusban Aszódon történt hasonló eset, akkor egy férfi, csakhogy bosszút álljon a feleségén, álmukban ölte meg a két kislányát. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!