A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Slágercikk lett a tévékikapcsoló szerkentyű

Vágólapra másolva!
Egy kulcstartóra erősíthető apró kütyü hatalmas sikerrel szerepel az amerikai eladási listákon. A kis szerkezet, amelynek segítségével kikapcsolható a legtöbb tévé, akárhol legyen is az, bestsellerként szerepel a piacon.
Vágólapra másolva!

Mitch Altman, aki az általa kifejlesztett okos távirányítót TV-B-Gone-nak nevezte el, és háromezer forintnak megfelelő dollárért árulja, elmondta, hogy olyannyira nagy az érdeklődés iránta, hogy a weboldala, amelyen keresztül megrendelhetők a tévékikapcsolók, állandóan összeomlik a hatalmas látogatottság miatt.
"Azt hittem, hogy csak egy kis játékszer lesz, amelyet ismerőseik megviccelésére fognak használni a vásárlók, de teljesen elárasztottak a megrendelésekkel. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokan vannak azok, akik ki szeretnék kapcsolni a ma már szinte minden lakásban naphosszat sugárzó tévéket."

Miután a szerkezetet bemutatták a Wired nevű szaklapban, és több online hírfórum is írt róla, százával érkeztek a megrendelések. A kulcstartóra erősíthető tévékikapcsoló úgy működik, mint egy univerzális távirányító, azzal a kivétellel, hogy csak ki- meg bekapcsolni tudja a tévéket. A kikapcsoló képes kontrollálni több mint 1000 tévémodell működését. "Annyira kevés időnk van ebben az életben, miért pazarolnánk olyasmire, amit nem is nagyon élvezünk" - mondta Altman.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!