Jeremy Irons a házasságáról vall

Vágólapra másolva!
Az 57 éves színész nagyon ritkán szokott a magánéletéről beszélni, és mivel jelenleg is boldog házasságban él második feleségével, most sem volt sok mesélnivalója. Az első házasságának történetét azonban megosztotta a nagyközönséggel.
Vágólapra másolva!

Jeremy Irons 27 éve él már boldog házasságban Sinead Cusack mellett, és úgy érzi, hogy a lehető legjobban választott. Azt már kevesebben tudják, hogy az első feleségével nem ez volt a helyzet. A színész fiatalon került össze Julie Hallammel, és össze is házasodtak, de a döntés nem elsősorban a szerelem miatt született.

Jeremy a Sunday Timesnak adott interjújában így emlékezett vissza: "Nagyon boldogok voltunk együtt, de egyáltalán nem illettünk össze. Ezt mindketten tudtuk - azt hiszem -, de én mégis megkértem a kezét. Nem azért, mert teljesen biztos voltam a dolgomban, hanem mert nem szerettem volna illetlen lenni. Julie anyja ugyanis mindenáron férjhez akarta adni a lányát, én pedig udvariasságból megkértem a kezét. Ma már belátom, hogy nem volt jó döntés, azt hiszem, inkább csak tisztelettudó voltam. Mindenesetre sokat tanultam az egészből, és talán emiatt lett igazán jó a második házasságom."

A színész elmondta, hogy fiatal korában állatvédő szeretett volna lenni. "Még húst sem ettem egy darabig, mert egy barátomat utánoztam, aki odavolt az állatokért. A suli mellett mindig volt ideje, hogy foglalkozzon velük. Szerettem volna állatorvos vagy valami hasonló lenni, de nem voltam jó reál tárgyakból, így aztán egészen más utakra sodort az élet."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!