A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Koreai kisbabát fogad örökbe a Grace klinika sztárja

Vágólapra másolva!
Katherine Heigl amerikai színésznő, a Grace klinika főszereplője örökbefogadásra készül: ő és férje, Josh Kelley egy koreai kisbabát adoptálnak.
Vágólapra másolva!

Katherine Heigl amerikai színésznő, a Grace klinika című sorozat egyik főszereplője hamarosan anya lesz. Ő és férje, Josh Kelley zenész úgy döntöttek, hogy magukhoz vesznek egy koreai kisbabát.

"Már sikerült ügynökséget választaniuk maguknak, és a szükséges papírokat is kitöltötték" - nyilatkozta a pár egyik barátja. "Még nem akarnak hivatalos bejelentést tenni, mert egy kicsit babonásak. Reménykednek abban, hogy még az év vége előtt hazavihetik a gyereküket."

A magát megnevezni nem kívánó forrás azt is elárulta, hogy a színésznő és férje azért Koreát választották, mert Heigl testvérét, Meget is onnan fogadták örökbe a szülei évtizedekkel ezelőtt.

"Katherine és Josh azért döntöttek az örökbefogaság mellett, mert egy terhesség túlságosan felborította volna Katherine terveit, ő pedig szeretne még egy kicsit a karrierjével foglalkozni az anyaság mellett" - tette hozzá az ismerős.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!