A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNPupp Réka
12:25CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

Ismét aerobik-hétvége Budapesten

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
A spinning elsősorban az állóképességet javítja


Az erősítő gépekkel felszerelt sarokkal kifejezetten a férfiak kedvében szeretnének járni, és lesz gyerektorna is. A kínálatban olyan speciális órák is szerepelnek, mint a kismama-jóga, a gerinctorna vagy a kifejezetten fogyni vágyókra szabott zsírégető torna, a gyerekeket pedig a személyre szabott edzés mellett játszóház is várja. A hétvégén az aerobik és a step ismertebb válfajai mellett lesz még köredzés, helyet kap a sokak által kedvelt speciális kerékpárokra kidolgozott spin race edzés vagy az újdonságnak számító fit-ball mélyizomtorna is. Ugyanakkor lesz leginkább egy katonai kiképzéshez hasonlító drilling edzés, a harcosabb hölgyeknek pedig az aero kick-boksz ajánlott.

A látogatókat a tréningekkel egy időben egy speciális piac is várja, ahol többek között a különböző táplálékkiegészítőkkel ismerkedhetnek meg, tanácsokat kaphatnak a helyes életvitellel kapcsolatosan. Ugyanakkor a wellnesskúrák, illetve pszichotréningek, mentális fejlesztő terápiák bemutatása mellett a szervezők a nap végére kifáradt izmok kényeztetésről is gondoskodtak. A helyszínen igénybe vehető kozmetika, és masszőr is várja a résztvevőket.

Részletes órarend az A1Wellness honlapjánhttp://www.a1wellness.hu/Aerobic a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/static/szorakozas,_pihenes,_sport/sport/fitness/aerobic/

Az érdeklődők tehát majd 20 különböző mozgásforma közül választhatnak egy nagy, 1600 négyzetméteres és egy kicsi, 850 négyzetméteres teremben. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy naponta kétszer kilencórányi mozgással várják az edzők az érdeklődőket. A programok mind szombaton, január 25-én, mind vasárnap, január 26-án 8 órától 17 óráig tartanak. Az első órák a regisztrációt követően délelőtt fél 10-kor kezdődnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!