Síutak, csak nőknek!

Vágólapra másolva!
Az egyedülálló és a családtól kicsit elszakadva pihenni vágyó nők ma már télen is megtalálhatják Ausztriában a nekik szóló programokat: az ausztriai St. Anton környékén nagy sikere van a Csak nőknek! jelszóval szervezett sítúráknak.
Vágólapra másolva!

Ezekre a sítúrákra jelentkező hölgyek valóban csak pihenni akarnak, nem pedig sí-divatbemutatót tartani, férjet fogni vagy a gyerekre vigyázni egész nap.

A délelőtti síelést és napozást délután kozmetikai kezelések, masszázsok, relaxációs tréningek és stresszoldó kezelések követik. Nagyon népszerűek a kevésbé egészségközpontú, ám annál szórakoztatóbb programok, mint például a pezsgőkóstolás vagy a helyi specialitások elkészítésének megtanulása.

A nők igazán csak akkor tudnak pihenni, ha család nélkül érkeznek - vallják e programok szervezői. Az elfoglalt női vezetők, ha valóban pihenni akarnak, akkor nem szeretnének reggeltől estig kisminkelve és a legutolsó divat szerint felöltözve napozni és flörtölni a menedékházakban, hanem egymás között, kötöttségek nélkül szeretnének felfrissülni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről