Vércukornapló az interneten

Vágólapra másolva!
A HáziPatika.com legújabb fejlesztésével a cukorbetegeknek és hozzátartozóiknak szeretne segíteni. A Vércukor-kontroll szolgáltatás nemcsak szakszerű és közérthető információkat, hanem jól használható gyakorlati segítséget is nyújt az érintetteknek.
Vágólapra másolva!

Az új oldalon cikkekben foglalják össze a legfontosabb tudnivalókat a cukorbetegségről, válaszolnak a leggyakrabban feltett kérdésekre, jó tanácsokat, hasznos tippeket nyújtanak az érintetteknek, és lehetővé teszik a diabeteszesek számára létfontosságú vércukorszint-követéshez szükséges egyszerű és áttekinthető adatrögzítést és egyedi grafikonok elkészítését.

Az internet használatában járatlanabbakat egy bemutató animáció igazítja el, lépésről lépésre megmutatva, mit kell tenniük, hogy adataikat vércukor-napló, illetve grafikon formájában dolgozhassák fel.

Az inzulinos és tablettás betegek számára egyaránt jól használható vércukornapló könnyűvé és áttekinthetővé teszi a vércukorszint adatainak és a beadott inzulinadagoknak a követését. A szolgáltatás igénybevételéhez egyszeri regisztrációra van csupán szükség. Ezt követően a felhasználó valahányszor az oldalra látogat, valamennyi korábban felvitt adatát is lekérheti, napi, heti, havi vagy negyedévi grafikon, illetve napló formájában. Ezeket ki is nyomtathatja, ezzel értékes segítséget adva orvosának a legjobb kezelési mód kiválasztásához.

A cukorbetegek számára különösen fontos a helyes táplálkozás, hiszen a szénhidrát-bevitelüket folyamatosan kontrollálniuk kell. Nekik nagy segítséget nyújt a vércukornapló szolgáltatásba integrált receptkereső, amely az összetevőket is feltüntetve közli a finomabbnál finomabb recepteket.

A látogatók közvetlenül átléphetnek a cukorbetegek levelező klubjába is, hiszen a sorstársakkal való kapcsolattartás, tapasztalatcsere is sokat segíthet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!