Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Hold még mindig a Vízöntőben tartózkodik. A Vízöntőhöz a mirigyrendszer is kapcsolódik, mely a szervezet működéséhez szükséges hormonokat termeli. A szervezet működési rendszerében 21-23 óra között van a mirigyrendszer regenerálódásának ideje. Ezért fontos lenne mindenkinek, hogy ekkor már aludjon, ahhoz, hogy másnap ne legyen ideges, ingerült, fáradt, szétszórt.

A Nap ma együttállásba kerül a Merkúrral, nagyszerű alkalom, hogy új üzleti vállalkozásba kezdjünk. Ott állunk a helyzet magaslatán, főleg ha nem mulasztjuk el meghallgatni, amit mások akarnak közölni velünk. Arra is jó nap, hogy eltervezzük jövőnket és/vagy kisöpörjük a felgyülemlett papírmunkát.
Ma egész nap kommunikálni fogunk a legkülönbözőbb szóbeli és írásbeli formákban. Ha képesek leszünk ellenőrzésünk alatt tartani közlésvágyunkat, most érvényt szerezhetünk nézeteinknek.

Szexhoroszkóp sms-ben
Segítsünk kellemesebbé tenni a ma estét? Ha akarod, sms-ben elküldjük neked, hogyan csábítsd el szíved választottját.



A Hold trigon Vénusz abban a hitünkben erősít meg, hogy az igaz szerelem útján néha valóan lehet zökkenőmentesen közlekedni. Jótékony hatást gyakorol kapcsolatainkra ez a röpke tranzit, mindenki, akivel találkozunk, érzi rajtunk a sugárzó melegséget és barátságosságot. Kellemes lustaság tölthet el bennünket, megmutatkozhat gondoskodó ösztönünk önzetlenebb oldala, anélkül, hogy túlzásokba esnénk.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!