Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Legjobb, ha az estét meditációval vagy elmélkedéssel töltjük, mert lelkileg nyitottabbak vagyunk, és így többet profitálhatunk önismeretünk fejlesztése terén, mint általában. Mások felé is nyitottabbak és érzékenyebbek vagyunk, egó vágyaink háttérbe szorulnak.

A Hold belép a Mérlegbe, ami egészségügyi vonatkozásaiban a vese, a húgyutak területét érinti. A kínai filozófia szerint a vesékben tárolódik a velünk született energia, mely egész életünkön átkísér. Ez az időszak alkalmas a bioenergetikai kezelésekre, mint pl. pranadadi univerzális energia, reiki stb. A zsurlófű tea fogyasztása tisztítja a húgyutakat. Az ősi asztrológia új munkahelyre való belépést vagy költözködést nem ajánlja erre a napra.

A Merkúr trigonja a Jupiterrel mindenféle üzleti tranzakciók (beszerzés vagy értékesítés), ingatlanok adásvétele és jogi ügyek szempontjából kedvező. Pozitív gondolkodásunk segít bennük. Elménk tiszta és éles, optimizmusunk határtalan, kis önfegyelemmel még a legnagyobb problémákkal is meg tudunk birkózni. Nyitottá válunk új eszmék és információk iránt.

A Hold-Merkúr szextil hatására számos lehetőség kínálkozik most a kommunikáció különféle formáira. Emberek közé kívánkozunk, hogy megvitassunk velük mindenféle témákat. Főleg olyanokkal keressük a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplálunk, ugyanis könnyen ki tudjuk fejezni érzéseinket, és ezzel derűsebbé tehetjük napjukat. Vagy a magunkét, ha megértő hallgatóságra van szükségünk esetleges problémáink kitálalásához.

Szexhoroszkóp sms-ben
Segítsünk kellemesebbé tenni a ma estét? Ha akarod, sms-ben elküldjük neked, hogyan csábítsd el szíved választottját.



Este a Hold-Jupiter szextil hatására őszinte érdeklődést tanúsítunk mások iránt, és ez érződik is rajtunk. Örömünkre szolgál, ha ezt a napot régi barátaink körében tölthetjük, de szívesen látunk újabbakat is. Meleg és őszinte együttérzés árad belőlünk és ez viszonzásra is talál a többiek részéről. A nők közelsége és a csoportos elfoglaltságok jótékony hatást gyakorolnak ránk.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!