Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ha lehet, mérlegeljük, hogy megéri-e a kockázatot, amit kapunk egy ilyen kapcsolattól. A tranzit az édesanyákat is megviselheti kissé, hiszen nincsen nagyobb kötöttség egy gyermek gondozásánál, bármilyen boldogító érzés is anyának lenni. Ezen a napon az anyai "kötelességek" kissé megviselhetnek minket, szeretnénk már lazítani, egy-két órát sétálással, nézelődéssel eltölteni, vagy akár elmenni a fodrászhoz. Biztosan meg tudunk kérni valakit, hogy felügyeljen a gyermekre, engedjünk meg magunknak egy kis szórakozást.

A Hold még mindig a Bika csillagjegyben jár. Felhívnám a figyelmet a rossz, gondozatlan fogak problémájára. Ugyanis ennek a napnak ez is az aktualitása. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki a fogak problematikájának következményeképpen. Tehát mindenképpen látogassuk meg fogorvosunkat. A komolyabb, drasztikusabb beavatkozásokat azonban ne ezen a napok végeztessük el!

Barátság-horoszkóp sms-ben
Szeretnéd tudni, kivel tudsz leghamarabb egy hullámhosszra kerülni? Lehet, hogy mást vársz a barátodtól, mint amit adni képes? Küldj egy sms-t és mi segítünk!

Ugyanebben az időszakban a Hold szembe kerül az Mars bolygóval. Megélhetjük, hogy hangulatunk kedélyes, örömteli, majd hirtelen agresszióba csap át. Hihetetlen feszültség munkál bennünk, saját magunk sem értjük, hogy miért viselkedünk így. Szeszélyesnek, érthetetlennek élhetjük meg saját reakcióinkat. Gondoljunk azonban arra, hogy az így felszínre került konfliktusok, problémák mindig rávilágítanak a tudattalanul elfojtott lelki folyamatainkra. Amikor már érzelmileg kissé megnyugodtunk, tekintsük át a konfliktust objektíven, keressük meg okait, gyökereit. Így sikeresen megoldhatjuk régóta lappangó lelki problémáinkat, amelyek, lehet, hogy észrevétlenül is károsan befolyásolták életünk alakulását. Tehát a tranzit kellemetlen, de építő módon is felhasználhatjuk hatásait.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!