Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A legjobb módja az ilyen intenzív érzelmi energiák kezelésének, ha többé nem hunyunk szemet fölöttük, és őszintén szembenézünk velük. Ne riadjunk vissza az őszinte önvizsgálattól. Hihetetlen eredményeket érhetünk el kapcsolatainkban, jobbá tehetjük azt, ha őszintén és vádaskodás nélkül, felnőtt emberek módjára megbeszéljük a problémáinkat. A fontos az, hogy ne a támadás és a védekezés szempontjából kezeljük a konfliktusokat.

A reggeli órákban a Hold kvadrátba kerül a Szaturnusszal. Csontjaink fájhatnak, izületeink rendetlenkedhetnek. Általában is nagyon fáradtnak, elgyötörtnek érezhetjük magunkat, elmondható, hogy úgy érezzük, hogy egyáltalán nem pihentük ki magunkat. Rosszkedvünk van, bal lábbal kelünk fel a mai napon. Így könnyen előfordulhat, hogy szeretteinkbe kötünk bele a reggeli készülődés során, esetleg gyermekünk issza meg a levét ennek a negatív konstellációnak.

Barátság-horoszkóp sms-ben
Szeretnéd tudni, kivel tudsz leghamarabb egy hullámhosszra kerülni? Lehet, hogy mást vársz a barátodtól, mint amit adni képes? Küldj egy sms-t és mi segítünk!



A mai nap nem megfelelő arra, hogy kipróbáljunk egy teljesen más frizurát, ha fodrászhoz megyünk, az eredmény nem biztos, hogy olyan lesz, mint amilyet elképzeltünk.

Viszont sikerrel ápolhatjuk növényeinket, nagyon hálásak lesznek, ha ma öntözgetjük őket. Tehát azokat a növényeinket, amelyeket egy héten egyszer elég meglocsolni, mindenképpen ma öntözzük meg. A mai napon nagyon jót tehet, ha gőzfürdőbe, vagy szaunába megyünk. Hosszabb távon is szolgálja egészségünket, és duplán jót tesz egész szervezetünknek.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!