Heti horoszkóp 2003. május 27-től június 2-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Olyan hangulatok uralkodhatnak el rajtad ezen a héten, amelyek egészen szokatlanak saját magad számára is. Máskor erős, temperamentumos és legyőzhetetlen vagy, de most: itt az érzékenység, befelé fordulás ideje. Legszívesebben otthon, a négy fal között ülnél, és merengenél az életen. Ha megnézel egy szentimentális filmet, akkor papírzsebkendő mindenképpen legyen a kezed ügyében, mert ezen a héten még a könnyeid is eleredhetnek. Társad nem győz csodálkozni a változáson: még azon is elgondolkodhat, hogy talán beteg vagy. Pedig csak érzékenyebb vagy a megszokottnál.

Bika (április 21. - május 20.)
Ezen a héten sziporkázol! Eszméletlen jól nézel ki, mehetnek hozzád tanácsért a hivatásos fotómodellek is! Az eszed is a helyén van, úgy vág, mint a borotva. Ezért, ha új munkahelyet keresel, akkor most menj el oda bemutatkozni, és tárgyalni. Ez magánéletedre is vonatkozik: ha meg szeretnél hódítani valakit, akkor most lépj a tettek mezejére. Bár te nem látod magad kívülről, mégis érdemes megfigyelned a többiek reakcióját. Meg leszel elégedve az eredménnyel, és ebből a jó érzésből érdemes eltenned rosszabb időkre is, amikor önbizalmad nem lesz ennyire rendben.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Hetek óta magad alatt vagy, és nem látod az alagút végét. Pedig már nem sok van hátra ebből a már-már depresszív időszakból. Nézd a dolog pozitív oldálát: lehet, hogy ez a sok önmarcangolás még hasznos is volt. Talán rájöttél egy-két dologra magaddal kapcsolatban, és elgondolkodtál kapcsolatidon is. Mindenesetre, talán már véget vethetnél a borús időknek, menj el végre szórakozni egy kicsit. Meglátod, hogy lesz a társaságban valaki, aki sokat javít majd hangulatodon.

Rák (június 22. - július 22.)
Továbbra is a pénz kérdése foglalkoztat, méghozzá eléggé intenzíven. Aggódsz is miatta, talán úgy érzed, hogy nem az elvárásodnak megfelelően jönnek be pénzügyeid. Pedig most mindent megvalósíthatnál, igaz, hogy sok-sok akaraterő, és munka kellene hozzá. Te pedig nem mindig szeretsz kiállni a színre, inkább az árnyékból irányítod a folyamatokat. Most rukkolj elő igényeiddel, elvárásaiddal! Akár ultimátumot is benyújthatsz munkahelyeden, és világosan megmondhatod, hogy mit tudsz teljesíteni, és ezért mit vársz cserébe. Ez új alapokat teremthet egzisztenciádban, és munkakapcsolataidban egyaránt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A munka kerül életed középpontjába ezen a héten. Sokat kell dolgoznod, de hát ez nem probléma, hiszen bírod a munkát, annyi energia van benned. Hajlamos is vagy rá, hogy túlfeszítsd a húrt, és ilyenkor aztán csodálkozol, ha kicsit szúr a szíved, és nehézségeid támadnak a vérnyomásoddal. Persze, meg akarsz adni mindent családodnak, hiszen alapvető fontosságú számodra, hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt. Nagylelkűségedben még túl is teljesíted feladataidat, hiszen szereted őket luxuscikkekkel is elhalmozni. Csak egyvalakiről feledkeztél meg: saját magadról. Neked is jár a pihenés!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon sokat dolgozol ezen a héten. Meghatározott célod van: te szeretnél a legjobb lenni, és a legtökéletesebb. Ez nagyon szép ideológia, a kérdés csak az, hogy mennyire kivitelezhető. Hiszen átmenetileg elérheted a tökéletesség állapotát, de ez csak egy múlandó állapot. Utána pedig mindig akadnak, akik jobbak lehetnek nálad. Ne a maximalizmusra helyezd a hangsúlyt. Az állandó, jó minőségű munkavégzés hosszabb távon sokkal hatásosabb lehet. Persze te saját magadhoz túl szigorú vagy általában, nem engedsz meg magadnak egy kis lezserséget sem.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Óriási erőket érzel magadban, és szokatlan hangulatok kerítenek hatalmukba. Egészen érzékeny vagy minden olyan benyomásra, amely nem a racionális világban zajlik. Érzékeled mások rejtett vágyait, motivációit, és nagy hatással tudsz lenni az emberekre. Ebben az is benne van, hogy óriási erotikus vonzerőt sugárzol magadból, tehát ha van valaki, akit meg szeretnél hódítani, akkor használd ki a segítő erőket! Emellett fogékony vagy a mágiára, hihetetlen módon tudsz teremteni most fantáziád segítségével. Vigyázz arra, hogy mire vágysz, mert még beteljesül!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Többször is eszedbe jutott már mostanában, hogy külföldön próbálj szerencsét. Lehet, hogy úgy gondolod, hogy egzisztenciád tekintetében jól jönne a dolog, és megalapozhatnád pénzügyi helyzetedet. Talán munkádban, hivatásodban is előreléphetnél, de egyelőre fogalmad sincs, hogyan realizáld gondolataidat. Tehát, ha a helyzet még korántsem kiforrott, hagyj még egy kis időt magadnak, hogy megérjen benned az elhatározás. Talán megszokott környezetedben is kapsz olyan lehetőséget, amellyel meg leszel elégedve, és nem kell külföldre menned.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Felbukkanhat életedben valaki, aki nagyon jó megjelenésű, nagyon tetszik neked, és ráadásul még esze is van! Nem könnyű ellenállni az ilyen lehetőségnek - és nem is szabad. Hiszen, ha nem lesz belőle hosszabb távú kapcsolat, akkor is szép élmény marad. Lehet, ha elengednéd őt, akkor később arra gondolnál, hogy kár volt kihagyni ezt a lehetőséget. Egészséged tekintetében ügyelj most vérnyomásodra, és nem ártana elmenned a szemészetre sem. Időről-időre vizsgáltasd meg látásodat, lehet, hogy romlott a szemed mostanában!

Bak (december 22. - január 20.)
Túl sokat vállaltál mostanában, és ez a rengeteg munka most még neked is megárthat! Máskor meg sem érzed, csak robotolsz éveken keresztül, és munkád kitöltheti az életedet. Most viszont lazíts egy kicsit, mert nem lesz jó vége, ha egy kis pihenőt sem hagysz magadnak. Szinte már el is felejtetted, hogy milyen jó lehet sétálni egyet, vagy megvacsorázni a barátaiddal egy kellemes vendéglőben. Meglátod, ha megengeded magadnak ezeket a kedvteléseket, és néha kikapcsolódsz, sokkal többet tudsz teljesíteni, és magánéleted is kivirágzik!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Szerelmi életedben mostanában nem mindig engeded meg magadnak, hogy igazán belefeledkezz a legszebb pillanatokba. Folyton arra gondolsz, hogy vajon elég jó vagy-e, és eleget adsz-e a társadnak. Ezt megérzitek mindketten, méghozzá negatív értelemben. Fontos lenne, hogy egy kicsit elengedd magad, és egyszerűen csak élvezd a pillanatot. Hiszen a szerelemben, és a szexualitásban nagyon fontos a spontaneitás, hiszen ez a lényege az egésznek, na meg a sok-sok érzelem. Ne törődj azzal, hogy a másik mit gondol, hiszen úgyis nagyon meg van veled elégedve, és a lelked mélyén te is tudod ezt!

Halak (február 20. - március 20.)
Az elmúlt időszakban nagy változásokon mentél keresztül. Ennek az ára az volt, hogy sokszor voltál mélyponton, viszont sok tapasztalattal gazdagodtál. Most talán tovább tudnád adni a megszerzett tudást. Írhatnál például egy könyvet meglátásaidról, és mindarról, amin eddig keresztülmentél. Persze, most azt gondolod, hogy nem biztos, hogy kíváncsiak lennének rá az emberek, azonban tévedsz, most van itt az ideje ennek!

Szexhoroszkóp sms-ben
Segítsünk kellemesebbé tenni a ma estét? Ha akarod, sms-ben elküldjük neked, hogyan csábítsd el szíved választottját.


Szeretne személyre szabott horoszkópot? alábbi oldalon
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!