Heti horoszkóp 2003. június 17-től 23-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Ezen a héten nagyon vágysz arra, hogy kikapcsolódj, és ennek módját abban találod meg, hogy társaságba mész, és szórakozol egy kicsit. Rád fér a pihenés, és akkor se legyen lelkiismeretfurdalásod, ha a bulizás alkalmával flörtölsz egy kicsit valakivel. Élvezd a játékot, hiszen a flört a szerelem játéka, és néha jólesik az ilyesmi. Nagy pozitívum, hogy most megtalálod a helyes egyensúlyt a szórakozás és az elvonulás, vagyis az otthon töltött idő között. Így a most gyűjtött élményeket háborítatlanul tudod feldolgozni, és minden szinten kipihened magadat.

Bika (április 21. - május 20.)
Ezen a héten kapcsolataidban, közvetlen környezetedben érhetnek kellemes meglepetések. Elvárásaidnak megfelelően reagálnak az emberek elképzeléseidre, gondolataidra. Ez azt is jelenti, hogy ha nehéz üzleti tárgyalásod lesz a héten, akkor sokkal könnyebben győzöd meg tárgyalópartnereidet, mint máskor. Szerelmi vallomás tételére is nagyon alkalmas az időpont, vagyis, ha kedvesed felé most szeretnél megnyílni, akkor rajta, nyugodtan megteheted, vallomásod nyitott fülekre talál. Ha tartós párkapcsolatban élsz, akkor megbeszélheted pároddal a legkényesebb témát is, ami foglalkoztat.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyfokú érzékenység jellemző rád ezen a héten. Elvárod, hogy mindenki szavak nélkül tudja, hogy mire vágysz, mi a kívánságod. Sajnos ez ritkán valósul meg a mindennapi életben, és általában csak azokban az esetekben, ha két ember már ezer éve van együtt, és ismerik egymás minden rezdülését. Most arra vágysz, hogy partnered együtt lélegezzen veled, és teljesen összeolvadjon személyiségetek. Csodálatos lehet ezt megtapasztalni, de ha véletlenül nem sikerül, akkor sem kell szomorúnak lenned.

Rák (június 22. - július 22.)
Veszekedős hangulatban vagy? Azt hiszem, hogy az ok abban keresendő, hogy semmi sem felel meg most neked, bármit nyújtanak is neked. Társad hiába erőlködik, sehogyan sem tudja teljesíteni kívánságaidat. Mert mindig éppen azt szeretnéd és abban a pillanatban, amit nem tesz meg. Ha kék ruhát vesz fel, akkor biztos, hogy neked zöldben tetszene igazán. Elég szeszélyes vagy, de hát ez amúgy sem áll távol alaptermészetedtől. Most igazán dolgoznak benned a Rák-energiák. A kérdés csak az, hogy társadnak mennyi türelme van ehhez.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon szeretsz játszani mostanában. Egyébként sem áll távol tőled a játékosság, hiszen nagyon szeretsz szórakozni. Szereted a szerencsejátékokat, de a szerelem játékának is szívesen hódolsz. Az a legizgalmasabb számodra, amikor becserkészed a zsákmányt. A hétköznapokban azonban már korántsem olyan érdekes számodra az ügy. Kicsit mérsékeld ezt a vadászszenvedélyt, hiszen párodnak nem biztos, hogy tetszik viselkedésed, és ennek előbb, vagy utóbb hangot is fog adni, és akkor már kész is van egy jó kis veszekedés.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon vágysz egy szebb és kényelmesebb lakásra, amelyben sokkal otthonosabban érezhetnéd magadat. Most alkalmad adódhat egy kedvező ingatlanügyletre, és a megszerzett lakásban sokkal jobban fogod érezni magadat, mint abban, amiben most laksz. Ha hitelre van szükséged a vásárláshoz, akkor most nagy valószínűséggel sima ügy lesz, hogy az anyagiakat is megteremtsd, és kevesebb bosszúságod adódik a papírmunkával. Élvezd azt az örömet, amellyel kiválasztod új otthonodat, és meglátod, hogy már a keresgélésben is nagy örömödet leled!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Hivatásodban óriási lehetőséget kapsz az élettől. Egészen véletlennek tűnik a dolog, hallasz egy nagyon fontos információt fél füllel, ami nagyon nagy hasznodra lehet. Tehát érdemes most odafigyelni azokra az infókra is, amelyek első hallásra talán lényegtelennek tűnnek, hiszen lehet, hogy később nagyon fontos szerepet töltenek be életedben. Szerencsére született diplomata vagy, és tudod, hogy mikor melyik információt kell felhasználnod ahhoz, hogy boldogulj az életben.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Munkahelyeden most nagyon kellemes légkör vesz körül. Úgy érzed, hogy barátságos veled mindenki, és sokkal könnyebben dolgozol együtt másokkal, mint egyébként. Hiszen inkább jellemző rád, hogy kissé nehéz a természeted, és kevesen boldogulnak a feladattal, amikor arra kerül a sor, hogy megszelídítsenek téged. Szerencsére most kevésbé érvényesül szurkálódó, piszkálódó oldalad, és nem is olyan nehéz veled kijönni. Ez magánéletedben is nagy pozitívum, hiszen most végre otthon is béke van.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Végre pénz állhat a házhoz ezen a héten. Mostanában, mintha úgy érezted volna, hogy nem megy úgy a szekér, mint ahogyan szeretnéd. Biztosan elgondolkodtál rajta, hogy miként mászhatnál ki a nehéz helyzetből, ám most úgy tűnik, hogy az élet meghozza a megoldást. Váratlanul jutsz egy olyan összeghez, amely pillanatnyi gondjaidat megoldhatja. Most azonban vedd elő józan eszedet, és tegyél félre rosszabb időkre is. A hatás családi életedet is kellemesen befolyásolja, hiszen oldottabb, és nyugodtabb lesz a hangulat, mint mostanában megszoktátok.

Bak (december 22. - január 20.)
Ezen a héten különösen érzékeny leszel. Nem jellemző rád ez a hangulat, máskor inkább racionális, és nagyon ésszerű vagy. Most viszont olyan szinten vagy lelkis, hogy lépten-nyomon elsírhatod magadat, elég hozzá egy romantikus történet, vagy szentimentális film. Ne szégyelld azt, hogy van lelked is, hiszen neked sem kell mindig kőkeménynek, és erősnek lenned. Bár környezeted számára mindig te jelented a megbízható és mindig elérhető segítséget.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A szerelem ismét nagy helyet foglalhat el lelkedben, és ez önmagában nem is lenne baj, csak a mód nem a legmegfelelőbb, ahogyan választottadat meg kívánod szerezni. Annyira görcsösen szeretnéd meghódítani, hogy minden eszközt bevetsz, és éppen ezzel ijesztheted meg leendő kedvesedet. Hiszen nem tudja mire vélni azt a végtelen szenvedélyt, amely benned munkál, és talán azt hiszi, hogy erőszakos vagy. Próbálj több rafinériát, és kevesebb lehengerlő hatást bevetni az ügy érdekében.

Halak (február 20. - március 20.)
Most nagyon bevágódhatsz munkahelyeden, főnöködnél. Meggyőzheted kollégáidat arról, hogy te vagy messze földön a legjobb munkaerő. Ebben van is némi igazság, ha éppen realitásérzéked érvényesül, akkor nagyon tudsz dolgozni. Ám vannak olyan időszakok, amikor időd nagy részét álmodozással kívánod tölteni, és ilyenkor szinte használhatatlan vagy. Használd ki a segítő erőket, és alapozd meg jó szakmai híredet. Egyéb problémáid megoldásában is felhasználhatod azt az erőt, hogy most racionálisan, és megfontoltan tudsz döntéseket hozni.

Szexhoroszkóp sms-ben
Segítsünk kellemesebbé tenni a ma estét? Ha akarod, sms-ben elküldjük neked, hogyan csábítsd el szíved választottját.


Szeretne személyre szabott horoszkópot? alábbi oldalon

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!